16.09.2021, 12:00
Неймовірний рецепт омлету на сковороді з сиром
Приблизно за 15 хвилин, ваша страва буде готова.
Інгредієнти на дві порції:
- 50 г твердого сиру;
- 6 свіжих яєць;
- столова ложка вершкового масла;
- столова ложка рослинного масла;
- сіль, перець за смаком.
Розітріть сир на крупній тертці і відкладіть в сторону.
Розігрійте олію на сковороді, на середньому вогні.
Яйця розбийте в глибоку миску, поперчіть, посоліть та інтенсивно збийте виделкою. Тоді вилийте на розігріту, змащену олією сковороду.
Як тільки омлет «схопиться», силіконової лопаткою потрібно зрушити його до центру.
Посипте сиром і почекайте поки він розтане.
Тоді складіть омлет навпіл і смажте ще 1-2 хвилини.
- 50 г твердого сиру;
- 6 свіжих яєць;
- столова ложка вершкового масла;
- столова ложка рослинного масла;
- сіль, перець за смаком.
Розітріть сир на крупній тертці і відкладіть в сторону.
Розігрійте олію на сковороді, на середньому вогні.
Яйця розбийте в глибоку миску, поперчіть, посоліть та інтенсивно збийте виделкою. Тоді вилийте на розігріту, змащену олією сковороду.
Як тільки омлет «схопиться», силіконової лопаткою потрібно зрушити його до центру.
Посипте сиром і почекайте поки він розтане.
Тоді складіть омлет навпіл і смажте ще 1-2 хвилини.
Інші статті рубрики:
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримуватимуть 7800 грн
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах
переглядів: 74
Декілька вулиць у Рівному залишилися без води
Через пошкодження водопроводу тимчасово відсутнє водопостачання на вул.Малорівненській, вул.Боженова та вул.Севастопольській.
переглядів: 83
Рецепт 10-хвилинка: готуємо шоколадне печиво без випікання
Це неймовірне печиво не лише смачне, а й корисне. Особливо такі ласощі сподобаються вашим діткам.
переглядів: 499
Найпоширеніші помилки, які ви допускаєте у випіканні пасок
Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 917