Ми у Facebook
16.09.2021, 19:21

ПЦУ створила спеціальний мобільний застосунок

фото з facebook.com/Orthodox.in.Ukraine

Він називається "Моя Церква". В православній церкві запевняють, що це новий місток взаємодії та духовного спілкування з вірянами.
У першому релізі застосунку «Моя Церква» подано інформацію, яка є найбільш затребуваною у вірян: актуальні новини ПЦУ, молитовник, православний церковний календар, карта храмів ПЦУ – наразі в додатку понад 4500 храмів, і база поповнюється. Особистий кабінет дозволяє персоналізувати застосунок, а для тих, хто хоче поспілкуватися на теми духовного життя, є прямий онлайн-чат зі священником.

«На основі цього застосунку Церква в майбутньому планує розвивати свою присутність в цифровому просторі, – зазначив архієпископ Євстратій. – Перший реліз носить тестовий характер, ми прагнемо почути вірних, яку інформацію про Церкву та від Церкви вони хотіли б мати в своєму смартфоні. Однак спілкування через додаток, як і всяке віртуальне спілкування, не може і не буде заміняти для вірних особисте спілкування зі священиком, молитву в храмі та участь в богослужінні й таїнствах».

Застосунок «Моя Церква» доступний до завантажування:
Google Play: bit.ly/3lqX7YP
App Store: apple.co/3hyL22F

За повідомленням з офіційної сторінки ПЦУ в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, популярний збірник молитов, який презентували 2017 року, став доступний в електронній версії у Google Play Market.





На правах реклами