Ми у Facebook
23.09.2021, 17:03

Визначні місця м. Рівне та області

Гості та мешканці Рівного відзначають надзвичайно легку, затишну атмосферу цього населеного пункту. Туристи знайдуть у місті велику кількість красивих та цікавих об'єктів – старовинних храмів, мальовничих будівель, музеїв. Рівненська область багата на красиві парки, давні укріплення.
Краще за все подорожувати по Рівному та околицях на власному автомобілі. Українські туристи здебільшого вибирають вживані машини. Це обумовлено демократичною вартістю б/в ТЗ. З ціллю купити машину Рівненська область пропонує велику кількість онлайн-платформ. Та експерти рекомендують користуватися послугами лише перевірених сервісів (наприклад, OLX).

Чому варто подорожувати на власній машині?


Жителі Рівного та області відмічають досить хорошу транспортну розв'язку регіону. Та все ж нерідко буває досить складно добратися, наприклад, до дальніх сіл. Для подібних поїздок краще використовувати повнопривідні моделі (Volkswagen Touran, Mercedes-Benz ML).

Щоб відвідувати визначні місця в межах населених пунктів, підійдуть легкові машини, наприклад, Ford Focus, Opel Omega. При малому бюджеті варто звернути увагу на машини ВАЗ. Навіть відносно нові автомобілі даної марки коштують зовсім недорого. Приведені ТЗ можна знайти у продажу на сервісі OLX.

Використовувати громадський транспорт для туризму по області досить незручно. Так мандрівники пропускають багато мальовничих місць. Власне авто допоможе пересуватися з комфортом.

Які місця варто відвідати у Рівному?




В межах міста туристам буде цікаво навідатись до:

• зоопарку, де можна побачити близько 150 видів тварин та понад 130 різновидів рослин;
• Музею Первокниги, присвяченому історії створення Пересопницького Євангеліє;
• Воскресенського собору, побудованого у ХІХ ст..;
• мальовничих парків ім. Т. Г. Шевченка, «Лебединого озера».

Добиратися до цих місць зручніше на ТЗ із коробкою передач «автомат», оскільки доведеться багато їздити по заповнених машинами головних дорогах міста.

Що цікавого можна відвідати в області?




Серед визначних пам'яток Рівненщини виділяють:

• тунель кохання у с. Клевань;
• укріплення, Свято-Покровський собор, Костел Святого Яна Непомуки в м. Дубно;
• каньйони та музеї міста Костопіль.

Для переміщення по Рівненській області краще використовувати авто з надійною «механікою». Групам комфортніше буде подорожувати на мінівенах із багатодверними кузовами.





На правах реклами