Ми у Facebook
29.09.2021, 22:39

Як вибрати дитячий одяг на літо

Усі дітиська — то бігучі і стрибучі створіння, на яких одяг «горить» дуже швидко. І то добре, бо тільки так вони пізнають світ, і так вчаться взаємодіяти з ним та один із одним. Для комфортного існування правильно підібраний одяг є таким самим важливим, як і правильно підібране взуття для дорослого чи правильно підібраний памперс для немовляти. Ми в Авіації Галичини дуже багато працюємо над тим, щоб створювати крутий дитячий одяг, переважно з доданою вартістю.
Дитячий одяг від Авіації Галичини ідеально підійде і до літа.

І от чому:

1. Літній дитячий одяг має бути з натуральних складників — так він буде дихати, і дитина почуватиме себе комфортно у спекотну погоду. Усі тканини, з яких ми виготовляємо футболки, на 95 відсотків складаються з бавовни і лише на 5 відсотків зі спандексу, щоб речі були трошки комфортнішими під час активного руху, а в малих бешкетників того завжди вистачає. А поло — взагалі найкращий одяг для літа, адже сама тканина зроблена так, аби вона дихала та провіювалася.
2. Речі повинні бути довговічними. По-перше, літом вони частіше перуться, а по-друге, активність дітисьок літом збільшується як мінімум удвічі, бо ж додаються такі фактори, як дерева, паркани, стадіони, гори і так інше. Наші речі шиті міцно, за рахунок еластину не рвуться. А якісні тканини самі по собі витримують любі негоди, не випираються та не вицвітають.
3. Літом завжди хочеться яскравих кольорів. Бо бруду нема, грязюка не траскає, та і загалом діти не мають упереджень до кольорів, на відміну від більшості дорослих. Наш дитячий одяг має купу кольорів, і вибрати можна на будь-який смак. А ще маємо багато принтів і нашивок, які не парять, тому з нашого дитячого одягу можна запросто знайти щось собі до вподоби. А також обрати дитячі поло, якщо хтось хоче виглядати так, як батьки ¾ такі ж, як дорослі, тільки потрібного розміру.
4. Літній дитячий одяг має бути в розмір. Бо як буде замале чи завелике, точно буде жарко і незручно. Маємо достатньо велику розмірну сітку, аби підібрати одяг потрібного розміру для діток різного віку.
5. Ми твердо переконані, що одяг має розповідати історії. І наш дитячий одяг саме такий ¾ він розповідає казки, дорослі історії (наприклад, історії авіаційних бригад) та цікавинки про тваринний світ, переважно летючий ¾ білок, кажанів чи птахів, які не літають. Так дітки можуть не тільки мати зручний та якісний одяг на літо, але й набуватися з нього, і це, на нашу думку, одне з того важливого, що повинні отримувати діти (поки вони ще до того готові).





На правах реклами