02.10.2021, 19:30
Невидимий яблучний тортик - рецепт
Тортик, що підкорить ваше сердечко.
Інгредієнти на форму 23 × 28 см:
✅2 кг твердих, бажано кислуватих яблук
✅2 столові ложки лимонного соку
✅4 яйця
✅півстакана цукру (100 г)
✅200 мл молока
✅50 г м'якого вершкового масла
✅Столова ложка ванільного цукру або кілька крапель ванільного екстракту
✅140 г борошна
✅Півтори чайні ложки розпушувача
✅півстакана родзинок
✅Дві столові ложки пластівців мигдалю або крупно нарізаних горіхів
⠀
Приготування:
1) Очистіть яблука, наріжте їх тонкими скибочками, перекладіть у велику миску і збризніть лимонним соком. Відкладіть в сторону.
Духовку розігріти до 180 градусів, вистелити форму папером для випічки або змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями.
⠀
2) Яйця збити з цукром і ванільним цукром або ванільним екстрактом. Додати молоко і м'яке масло, нарізане невеликими шматочками, перемішати, всипати родзинки, знову перемішати.
⠀
3) Додати борошно, змішане з розпушувачем, і ще раз все швидко перемішати. Отримане тісто вилити на часточки яблука в мисці. Обережно перемішайте, щоб тісто покрило фрукти, а скибочки не дуже сильно ламалися.
⠀
4) Вилити масу в форму. Посипати мигдальною стружкою або подрібненими горіхами. Поставити в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Вийняти з духовки, після охолодження нарізати. Можна перед подачею посипати ще цукровою пудрою або корицею.
✅2 кг твердих, бажано кислуватих яблук
✅2 столові ложки лимонного соку
✅4 яйця
✅півстакана цукру (100 г)
✅200 мл молока
✅50 г м'якого вершкового масла
✅Столова ложка ванільного цукру або кілька крапель ванільного екстракту
✅140 г борошна
✅Півтори чайні ложки розпушувача
✅півстакана родзинок
✅Дві столові ложки пластівців мигдалю або крупно нарізаних горіхів
⠀
Приготування:
1) Очистіть яблука, наріжте їх тонкими скибочками, перекладіть у велику миску і збризніть лимонним соком. Відкладіть в сторону.
Духовку розігріти до 180 градусів, вистелити форму папером для випічки або змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями.
⠀
2) Яйця збити з цукром і ванільним цукром або ванільним екстрактом. Додати молоко і м'яке масло, нарізане невеликими шматочками, перемішати, всипати родзинки, знову перемішати.
⠀
3) Додати борошно, змішане з розпушувачем, і ще раз все швидко перемішати. Отримане тісто вилити на часточки яблука в мисці. Обережно перемішайте, щоб тісто покрило фрукти, а скибочки не дуже сильно ламалися.
⠀
4) Вилити масу в форму. Посипати мигдальною стружкою або подрібненими горіхами. Поставити в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Вийняти з духовки, після охолодження нарізати. Можна перед подачею посипати ще цукровою пудрою або корицею.
Категорія: Новини > Новини Рівного
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 982рецепт, торт, смачно, готуємо вдома, корисні поради господиням
Інші статті рубрики:
У Рівному полагодили непрацюючий світлофор
Працівники КП "Міськсвітло" виконали низку робіт із благоустрою Рівного.
переглядів: 250
У Рівному жінці повернули загублений гаманець
Днями рівнянка, яка йшла містом, знайшла чийсь гаманець.
переглядів: 236
У Рівному вантажівка перекрила дорогу: що трапилось?
Сьогодні, 28 березня, очевидчі сфотографували момент, як фура перекрила рух дорогою.
переглядів: 405
У Рівному завершується опалювальний сезон
Від завтра на території Рівненської міської територіальної громади завершують опалювальний сезон.
переглядів: 284