Смачніше м'яса - цікавий рецепт баклажанів, який стане улюбленим
Інгредієнти
Баклажани — 1,2 кг.
Перець солодкий — 400 грамів (вже очищений)
Часник — 5-10 зубчиків
Гострий перець — 1/3-1 шт. (за смаком)
Цукор — 30 грамів
Оцет 6% — 30 грамів
Сіль — 1 ч. л. з гіркою + підсолити готову страву за смаком
Рослинна олія — 30 грамів
Приготування
1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.
2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.
3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.
4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

Дуже смачно й вишукано: Полуничне тірамісу з вершковим кремом

Якщо вам видається нудним класичний десерт тірамісу, спробуйте приготувати сезонне, полуничне. О, цей неперевершений смак вас вразить!
переглядів: 158
Як вимити нітрати з овочів та фруктів: Дієві методи очищення продуктів

Сезон свіжих овочів та фруктів набирає обертів, але попри користь у цих продуктах можуть міститись нітрати. Як вберегтися від шкідливого впливу корисних продуктів? Миємо й ще раз миємо.
переглядів: 847
Як перетворити брудну воду в питну

Щоби знизити ризик виникнення інфекційних захворювань на уражених територіях потрібно знати як перетворити забруднену воду в придатну до споживання.
переглядів: 242
Як обрізувати малину в червні для майбутніх урожаїв?

Бажаєте збільшити врожай малинки? Проведіть обрізку зайвих пагонів і результат не забариться! Сьогодні розповімо, як це зробити правильно.
переглядів: 464
Уряд України вирішив спростити процес оформлення паспортів

Процес оформлення паспортів стане легшим, особливо для громадян, які перебувають за кордоном. Кабінет міністрів дозволив Державній міграційній службі та дипломатичним установам отримувати витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян.
переглядів: 686