Ми у Facebook
20.10.2021, 13:19

На Рівненщині представили новітню програму для ветеранів

фото з prohr.rabota.ua.

Інноваційну програму для ветеранів, волонтерів, соціальних працівників, представників громад презентували у Національному університеті «Острозька академія». Називається проект «Соціальне менеджерство в середовищі ветеранів».
Представлення відбулося під час круглого столу вчора, 19 жовтня. Організатори – Національний університет «Острозька академія» та Комунальний заклад «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради.


Фото прес-служби ОА.
Фото прес-служби ОА.


В роботі круглого столу взяли Вадим Свириденко, радник-уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій, Сергій Подолін, перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації, Сергій Свисталюк, перший заступник голови Рівненської обласної ради, Сергій Кальмук, радник голови Рівненської обласної державної адміністрації, Ольга Яковлєва, директор Комунального закладу "Ветеранський простір" Рівненської обласної ради. А також викладачі, які взяли участь у розробці цієї унікальної програми.

«Соціальне менеджерство в середовищі ветеранів» представив координатор проекту, професор, проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Острозька академія» Дмитро Шевчук. Він акцентував увагу присутніх на тому, що Острозька академія завжди готова долучитися до проектів підтримки людей, які служать на Сході України чи служили там під час російсько-української війни. Острозька академія відкрита до різного роду освітніх проектів, які можуть служити для України, бо ми маємо настанову готувати еліту української нації й підтримувати людей, які бажають навчатися й отримувати гарні знання.


Фото прес-служби ОА.
Фото прес-служби ОА.


Радник уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко зазначив, що чимало Захисників України, повернувшись до мирного життя, не знають, як далі жити. А тому необхідно створити такий механізм, який допоможе їм відновитися. Науковий підхід у цьому процесі має важливе значення.

Програма ґрунтується на принципах міждисциплінарності, а тому в її рамках представлені психологічний, юридичний, соціальний та практичний аспекти соціальної роботи.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ