21.10.2021, 16:30

Простий рецепт домашніх сінабонів

Чудові сінабони з корицею, смак яких затьмарю звичайні булочки чи круасани.
Тісто:

250 мл теплого молока 3.2%
8 гр дріжджів швидкодіючих
70 гр цукру
1 чл солі
80 гр розтопленого вершкового масла 82.5%
100 гр яєць
500 гр борошна для тіста і ще до 50-100гр при розкачування тіста

Начинка:

250 гр коричневого цукру
2 чл кориці (можна більше на ваш смак)
60 гр м'якого масла 85,2%

Заливка:

150 гр вершкового сиру
50 гр молока 3.2%
50 гр цукрової пудри

1. Залити дріжджі теплим молоком, додати цукор і дати настоятися 10 хв.
2. Всипати сіль (вона уповільнює процес бродіння), влити олію, яйця, поступово всипаючи борошно.
3. Змастити рослинним масло миску, перекласти тісто. Накрити плівкою і залишити на 1 годину.
4. Розкачати тісто в прямокутник 60 × 40 см і змастити вершковим маслом, посипати цукром з корицею.
5. З широкої сторони акуратно згорнути в рулет і нарізати на булочки. Залишити ще на 40 хв. Випікати при 180 градусах 30 хвилин.
6. Покрити ще теплі сіннабони заливкою (змішати сир кімнатної температури з молоком і пудрою).
Щасливе Рівне