Ми у Facebook
10.11.2021, 20:00

Готуємо бургер в домашніх умовах - смачніший, ніж у будь-якому закладі

Погодьтеся, сир – штука приємна. А якщо зробити з ним смачний бургер і поділитися цими приємнощами з дорогою людиною, на душі стає тепло!
Інгредієнти:

- Булочки – 2 шт
- Яйця – 2 шт
- Томатна паста
- Зелень, овочі та спеції
- Вершки (10%) – 100 мл
- Сир – 100 гр
- Кукурудзяний крохмаль – 10 гр
- Вода – 30 мл

Приготування:

1. Булочки розрізати навпіл і підсушити м'якуш на сухій сковороді.
2. Яйця розбити і обсмажити на сковороді, щоб жовток залишився цілим.
3. Нарізати слайсами помідори чи інші овочі.
4. СОУС: Вершки підігріти в сотейнику, потім додати крупно натертий сир і перемішати, поки сир повністю не розплавиться. Додати по щіпці солі, паприки та куркуми для аромату та кольору. Кукурудзяний крохмаль розчинити у воді, а потім влити до соусу. Варити на повільному вогні до загусання.
5. Збираємо бургер: половинку булочки змастити томатною пастою або іншим соусом – викладаємо слайси томату та зелень (рукола) – поливаємо сирним соусом – викладаємо обсмажене яйце та накриваємо другою половинкою булочки. Аналогічно робимо з другим бургером. Готово!





На правах реклами