Ми у Facebook
14.11.2021, 18:53

Тонкощі зимового макіяжу: як вберегти шкіру від впливу погоди

Як підібрати декоративну косметику взимку
Зима не за горами, а це означає, що зараз саме час продумати особливості макіяжу в цей період. Холодна пора року диктує свої правила, тому представницям прекрасної статі доводиться переглядати звичний для себе макіяж і враховувати деякі тонкощі сезону, інформує Ukr.Media. Сьогодні ми хочемо поділитися деякими з них. Ця інформація допоможе вам уникнути різних казусів з мейкапом з настанням зими і вбереже вашу шкіру від негативних наслідків і помилок. Беріть на озброєння, і сміливо користуйтеся цими порадами.

Стійкість косметики

З даною проблемою напевно стикається кожна дівчина. Від видихуваного повітря, що перетворюється на морозі в пар, очей, які сльозяться на холоді, атмосферних опадів і т.д. ваш макіяж може «поплисти». Щоб цього не сталося, фахівці рекомендують в зимовий період переключитися на водостійку або вологостійку косметику. Вона більш стійка, ніж звичайна, тому зможе запобігти катастрофі.

Світлий тон

Одне з головних правил зимового макіяжу полягає в підборі правильного тону. У зв'язку із загальною блідістю шкірних покривів в цей період, не рекомендується використовувати тональні основи і пудри, використовувані влітку, вони помітно «тепліші» за кольором і можуть віддавати жовтизною на тлі білого снігу. Тому оптимальним варіантом вважаються світлі, які підходять під ваш натуральний колір шкіри тональні основи.

Посилене зволоження

Наступною проблемою, з якою стикаються представниці прекрасної статі в зимовий період, є сухість і тріщини на губах. Причина цього недостатнє зволоження і неправильно підібрана косметика. Взимку гігієнічна помада може до кінця не справлятися зі своїм завданням, тому підкріпіть зволоження регулярно бальзамами, оліями і масками для губ. Крім того, відмовтеся від стійких матових помад на користь зволожуючих і легких текстур.

Почервоніння шкіри

З приходом зими більшість дівчат мучаться від проблеми почервоніння шкіри. Від впливу морозного повітря, на обличчі "розквітають" червоні плями, які кокетливо визирають з-під тональної основи і псують весь макіяж. Щоб запобігти їх появі досвідчені візажисти рекомендують використовувати зелену базу під макіяж, вона повністю перекриє почервоніння, і ніхто навіть не здогадається, що ви страждаєте такою проблемою.

Зимова палітра

Закриває наш список пункт, що відноситься до колірної гами вашого макіяжу. Не секрет, що для кожної пори року існує своя краща палітра тіней, підводок, помад і олівців. З приходом зими теплі помаранчеві, бронзові і золотисті відтінки замінюються на більш підходящі для холодної пори. Особливо шикарно виглядатимуть фіолетові, винні, блакитні і холодно-коричневі кольори. Вибирайте з них і точно не прогадаєте.





На правах реклами