Ми у Facebook
21.11.2021, 13:59

У Луцьку шукають добрі руки для кошеняти Михасика: фото

Вік, приблизно, 1,5 місяця, малесенький, поміщається в долонях, спокійний, врівноважений, їсть добре і вміє за себе постояти
У Луцьку шукають добрі руки для кошеняти Михайла, якого врятували небайдужі зоозахисники. Про це у фейсбуці повідомила зооволонтерка Ната Надашкевич. Жінка підібрала безпритульного котика на дачах, і тепер шукає для нього сім'ю.

«Луцьк і область! Гаряча пропозиція від шоко-хлопчика, муркотунчика Михася! Шоко-хлопчик не тому, що він шокує своєю красою, а тому, що має забарвлення гарячого чорного шоколаду. А Михась тому, що я дуже сподіваюся, що в це велике свято Михайла його побачать люблячі батьки і заберуть в родину. Цього малюка я забрала з дач з хворими очима і зеленими шмарклями (на останніх фото). Зараз це вже зовсім інша дитина: помита, оброблена від паразитів, дуже лагідна і муркотлива. Над лотком працюємо, поки ходить гарно на пелюшку. Вік, приблизно, 1,5 місяця, малесенький, поміщається в долонях, спокійний, врівноважений, їсть добре і вміє за себе постояти», – описує котика жінка.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ