28.11.2021, 16:10

Терте печиво "Каракум" - готуємо смачно

Печиво, яке точно полюбиться вашим найближчим людям
Інгредієнти:

Маргарин - 200г
Цукор - 1 склянка
Борошно - 3 склянки
Яйце - 1 шт.
Сода - п/год ложки
Сіль - щіпка
Варення

Приготування:

Яйце перемішати із цукром. Маргарин розтопити і перемішати разом із цукром та яйцем. Висипати борошно, додати соду та сіль, перемішати. Тісто виходить дуже еластичне. 1/4 частину тіста кладемо в морозилку. Решту тіста тонким шаром рівномірно розподіляємо руками по деку. Зверху мажемо варенням. Дістаємо той шматочок із морозилки та трьом його на великій тертці зверху. Випікати у духовці до рум'яності 15-20 хв.
Щасливе Рівне