Ми у Facebook
05.12.2021, 22:55

Пішов з життя колишній викладач та доцент НУВГП

5 грудня 2021 року на 77-році життя відійшов колишній викладач та доцент Національний університет водного господарства та природокористування Никодим Миколайович Прокопчук. Він працював в університеті більше 50-ти років.
Про це повідомляє Національний університет водного господарства та природокористування у Facebook.

Никодим Миколайович Прокопчук пройшов шлях від студента до доцента, проявив себе як здібний організатор, через що неодноразово обирався у керівні органи профспілкової організації. Як фахівець з охорони праці, впродовж багатьох років виступав в якості експерта у розслідуваннях нещасних випадків в організаціях та на підприємствах Рівненщини, Львівщини, Хмельниччини, Закарпаття, надавав допомогу у поліпшенні роботи служб охорони праці багатьом організаціям області.

"Никодим Миколайович завжди був улюбленцем студентів, які цінували не лише його професіоналізм, а й доброту, що органічно поєднувалася з вимогливістю і принциповістю. Врівноваженість, мудрість, добрий гумор, щиросердність, простота і відкритість, готовність прийти на допомогу – ці риси приваблювали багатьох, через що Никодим Миколайович мав багато друзів і товаришів не лише серед колег в університеті, а й далеко за його межами", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що він впродовж декількох років мужньо боровся з тяжкою недугою.

Попрощатись з Никодимом Миколайовичем можна 6 грудня о 12 год. в с. Грабів Рівненського р-ну.






На правах реклами