Ми у Facebook
09.12.2021, 11:36

У Рівному починається фестиваль імпровізаційної музики

У хиткому світі сучасності нас врятує лише незмінно стабільний Jazz Bez. Так, саме той, який за 21 рік існування жодного разу не зробив паузи і не пропустив жодного фестивального року. В цьому – його особливість, потужність і надійність.
Так, саме це «Без» найкраще характеризує фестиваль:
– Без обмежень
– Без умовностей
– Без кордонів.

Адже лише Jazz Bez щоразу відбувається паралельно в різних містах України і Польщі. Ось і цьогоріч, за традицією, 3 грудня, одномоментно скажуть «Добрий вечір, розпочинаємо ХХІ Jazz Bez!» у Львові, Тернополі, Києві, в Перемишлі, Вроцлаві та інших містах України і Польщі.




Так, як і 20 років перед цим, зима цього року розпочнеться з джазу, з ХХІ Jazz Bez

Локація “JAZZ BEZ 2021”- Зал камерної та органної музики – дозволяє розмістити і музикантів, і глядачів на безпечній, але зручній для концерту відстані. Ми віримо, що такі заходи піднімають життєвий тонус і мотивують, вчать працювати в нових умовах, дають сили рухатись вперед – заради щасливого і здорового майбутнього.

Втім, з обов’язковим дотриманням карантинних норм!

XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики “JAZZ BEZ” в Рівному відбувається за організацією ГО “Джаз-клуб Джем” та Рівненська обласна філармонія за підтримки Рівненської обласної ради та Управління культури та туризму Рівненської ОДА

ÀVDYSH– український контемпорарі-джаз проєкт. Основна ідея ÀVDYSH – привернення уваги до якісної сучасної музики, української мови й культури. Основними стилями проєкту є контемпорарі джаз та фьюжн. Що несе синтез свободи джазової музики, глибини українських мотивів та бачення світу у формі контемпорарі арту.

Колектив у складі:
Авдиш Катерина – джазова співачка, фронтвумен і композитор проєкту AVDYSH, дівчина, що, не зважаючи на свій юний вік, прагне просувати свою музику та гідно представляти свою Батьківщину на світовій сцені.

Олексій Боголюбов – знаний в Україні та за її межами піаніст і композитор, який активно представляє свої композиції в авторських проєктах, таких як “Travelling to the centre of Europe”.

Сергій Клюєнко – бас-гітарист, відомий своєю участю в сальса-гурті Dislocados.

Євген Добровольський – барабанщик, що співпрацював з багатьма джазовими виконавцями, а також записав альбом із американським бас-гітаристом David Friesen.

Детальніша інформація за тел. 096 2945812, 068 0586072.

Концерт запланований
09/12/2021. Початок о 19.00.
Адреса: вулиця Соборна, 137, Рівне, Зал камерної та органної музики.

Квитки можна придбати за посиланням
: https://ticketclub.com.ua/event/5713/





На правах реклами