Рецепт печива "Брауні" - смачніше за куплене
Шоколад - 120гр (темний)
Масло вершкове 82% - 40гр
Яйце - 1шт
Цукор - 80гр (краще коричневий)
Борошно - 80гр
Мигдальне борошно - 30гр
Розпушувач-1/2 ч.л
Дрібки солі
Краплі шоколаду за бажанням
Спосіб приготування:
1. Шоколад з'єднуємо з вершковим маслом та розтоплюємо зручним способом. І даємо охолонути до кімнатної температури.
2. Яйце з'єднуємо з цукром і перемішуємо віночком (збивати не треба)
3. Додаємо борошно, мигдальне борошно, розпушувач і сіль все добре перемішуємо.
4. Додаємо шоколад + вершкове масло, все добре перемішуємо.
5. Готову масу викладаємо у вигляді печива, зверху залишаємо шоколадкою (краплями).
6. Випікаємо за 160 градусів 11 хвилин.

печиво, рецепт, готуємо смачно, корисні поради господиням, апетитний десерт
16 травня на Рівненщині знову очікуються нічні заморозки

Рівненський обласний центр з гідрометеорології попереджає про збереження небезпечних погодних умов на території області. За прогнозами синоптиків, у ніч та ранок 16 травня очікуються заморозки в повітрі 0..-2º, що відповідає ІІ рівню небезпечності – помаранчевому.
переглядів: 3
Як боротися з яблуневою плодожеркою: найефективніші методи захисту саду

Яблунева плодожерка – один із найнебезпечніших шкідників плодових культур. Крім яблуні та груші, пошкоджує плоди сливи, аличі, абрикоса, черешні, персика і деяких інших культур, але найбільшої шкоди завдає в насадженнях яблуні.
переглядів: 131
Ви робите це неправильно: як потрібно міряти тиск?

Лікарі розповіли про три найчастіших помилки пацієнтів при вимірюванні артеріального тиску.
переглядів: 392
Сніданок за 10 хвилин: готуємо яєчню за французьким рецептом

Цікавий варіант приготування звичної яєчні.
переглядів: 951
14 травня: яке сьогодні свято та хто відзначає день ангела

Сьогодні православні християни в Україні за новим стилем вшановують пам'ять святого мученика, провидця і чудотворця Ісидора.
переглядів: 463