Рецепт печива "Брауні" - смачніше за куплене
Шоколад - 120гр (темний)
Масло вершкове 82% - 40гр
Яйце - 1шт
Цукор - 80гр (краще коричневий)
Борошно - 80гр
Мигдальне борошно - 30гр
Розпушувач-1/2 ч.л
Дрібки солі
Краплі шоколаду за бажанням
Спосіб приготування:
1. Шоколад з'єднуємо з вершковим маслом та розтоплюємо зручним способом. І даємо охолонути до кімнатної температури.
2. Яйце з'єднуємо з цукром і перемішуємо віночком (збивати не треба)
3. Додаємо борошно, мигдальне борошно, розпушувач і сіль все добре перемішуємо.
4. Додаємо шоколад + вершкове масло, все добре перемішуємо.
5. Готову масу викладаємо у вигляді печива, зверху залишаємо шоколадкою (краплями).
6. Випікаємо за 160 градусів 11 хвилин.
печиво, рецепт, готуємо смачно, корисні поради господиням, апетитний десерт
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 18
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 316
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 317
Вчасний полив допоможе вберегти розсаду від заморозків
Дощування може захистити рослини, особливо коли передбачаються короткочасні зниження температури. Дізнайтеся, як це правильно зробити.
переглядів: 255
На двох вулицях Рівного не буде води
Сьогодні, 23 квітня, з 12.10 через пошкодження водопроводу частково відсутнє водопостачання на вул.Міцкевича та вул.Героїв Поліції (частково).
переглядів: 325