Ми у Facebook
14.12.2021, 08:05

Готуємо зефірки на власній кухні

Немає таких людей, які не люблять зефіру. Особливо багато ласунів є серед малечі. Тож якщо ви використаєте цей рецепт, ваші діти точно будуть в захваті.
Інгредієнти:

Цукор 650 гр
Глюкози сироп 80 гр
Вода 160 гр
Полуниці пюре 550 гр
Желатин 45 гр

Технологія:

Пюре з'єднати з цукром, глюкозним сиропом, повільно нагрівати, помішуючи, доки не розтане глюкоза. Желатин попередньо залити холодною водою, дати набрякнути. Розтопити в мікрохвильовій печі, вилити в чашу міксера, збивати на середній швидкості.

Тим часом сироп поставити на середній вогонь, варити до 110°, періодично помішуючи, але не дуже інтенсивно. Чим більше помішуєте - тим довше варитимете. Головне очищати дно, щоби не пригорало.

Залити акуратно струмком гарячий сироп в желатин, збити до щільної маси на максимальній швидкості міксера.

Відразу викласти в рамку або кільце 20/20, попередньо обтягнувши рамку фольгою і змастивши рослинним маслом, розрівняти.

Дати кілька годин для стабілізації, кімнатна температура. Витягти з форми, нарізати, обваляти у суміші цукрової пудри та кукурудзяного крохмалю (100 пудри + 1чл крохмалю).





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ