Ми у Facebook
14.12.2021, 20:20

Тортик без випічки: для тих, хто любить готувати швидко

Торт без випічки "Крем-брюле". Готується простіше нікуди! Смачний, легкий та ідеальний десерт!
Інгредієнти:

Інгредієнти (форма d 22 см):
Вершки 33% 500 г.
Варене згущене молоко із цукром 300 г.
Желатин 20 р.
Вода 100мл.
Для борту вафельні рулетики 2 уп. за 160 р.

Приготування:

Бортики та основу можна зробити з крихти печива з маслом, або зовсім не робити.

Усередині форми по колу щільно один до одного ставимо рулетики, якщо потрібно трохи підтискаєм роз'ємну форму. Рулетики, що залишилися подрібнюємо качалкою або кришимо руками і розподіляємо всередині форми, робимо основу для торта. Забираємо в холодильник.

Желатин заливаємо холодною водою, після набухання нагріваємо до повного розчинення імпульсами в мікрохвильовій печі, на паровій бані або на невеликому вогні, до кипіння доводити не можна. Я використовую желатин, що не вимагає попереднього замочування, дуже зручно працювати і добре розчиняється. Желатин остуджуємо пару хвилин, через сито вливаємо в миску зі згущеним молоком і пробиваємо блендером.

Вершки збиваємо до пишності, зі збільшенням швидкості, вливаємо суміш зі згущеного молока з желатином, збиваємо на мінімальній швидкості і відразу переливаємо у форму. Прибираємо в холодильник для стабілізації.

Якщо щось трохи витече через трубочки, це легко буде прибрати після застигання. Перед тим, як почала різати торт, пройшлась по низу силіконовою лопаткою, ніби підробила ці рулетики, щоб потім легко відходили шматочки від тарілки.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ