Ми у Facebook
15.12.2021, 19:03

У Рівному будуть органні арабески

Концерт із такою назвою відбудеться уже завтра, 16 грудня. У Рівному виступлять: Олена Мацелюх (орган), Ігор Мацелюх (флейта Пана) та Академічний камерний оркестр, диригент Юрій Скрипник.
У програмі:
G.F. Händel.
Organ concerto No. 13 in F Major HWV 295 “The Cuckoo and the Nightingale”

К. Дебюсі.
Менует, Кортеж “Маленької сюїти”

Джеймс Ласт.
Самотній пастух

Гигораш Дініку.
Жайвір Josef Gabriel Rheinberger. Organ Concerto No.2 in G Minor, Op. 177

Мультиінструменталіст Ігор Мацелюх гастролює у країнах Європи, Південної та Північної Америки, виконуючи різножанрові оригінальні композиції та свої аранжування з різними ансамблями та камерно-симфонічними оркестрами на різних інструментах. Але його творчою наснагою є Флейта Пана. Цей ентузіазм триває уже понад чверть століття. Із самого початку Ігор Мацелюх займався у професора Іона Неґуре (Кишинів, Молдова), до цих пір відвідує його майстеркласи та грає на інструментах роботи Іона Преди (Румунія) та Геогрге Ковалю (Молдова).




Провідна українська органістка Олена Мацелюх є солісткою Львівської національної філармонії, Рівненської філармонії, а також Будинку органної та камерної музики у Львові. Вона виступає зі своїми концертними програмами по всій Україні і постійно гастролює у Швейцарії, Німеччині, Франції, Іспанії, Польщі, Чехії, Данії та США.

Олена Мацелюх – прод’юсер і співорганізатор двох Міжнародних Фестивалів органної музики у Рівному – «Musica viva Organum» («Жива музика органу») та «Festival Organ Cathedral» («Органний собор»). Вона заснувала у 2019 році Міжнародний Фестиваль «Lucesk Оrganum» («Світло Луцького Органа»), а також вже декілька років є співорганізатором Міжнародних органних фестивалів у Чернівцях. Організаторська й просвітницька діяльність науковця і визнаного авторитета в органному мистецтві Олени Мацелюх добре знана за межами України.

Концерт відбудеться 16 грудня о 19.00.

Придбати квитки можна придбати у касі органного залу. Або за посиланням: https://ticketclub.com.ua/event/5709/





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ