Ми у Facebook
21.12.2021, 11:30

День зимового сонцестояння: що чекає сьогодні на всі знаки Зодіаку

Зимове сонцестояння – найдовший день на рік. Цього року зимове сонцестояння припадає на 21 грудня 2021 року та знаменує початок нової пори року. Цього ж дня Сонце входить у знак Козерога. Вважається, що у цей день завіса між духовним та матеріальним світом тонша, ніж будь-коли, пише Cosmopolitan.
Астрологи склали гороскоп на 21 грудня 2021 року для всіх знаків Зодіаку:

ОВЕН
Настав час відволіктися від своєї робочої електронної пошти та зосередитися на сім'ї чи друзях. Перестаньте дозволяти стресу по роботі заважати розвагам з близькими. Кілька годин відпочинку від роботи та спілкування зі своїми близькими подарують вам бадьорий настрій.

ТЕЛЕЦЬ
Відмова від рутини піде вам на користь. Ваше серце прагне пригод, і ви виграєте, зробивши щось нове, будь то поїздка в нове місце або зимова прогулянка місцем, де ви ніколи раніше не були. Запросіть свою подругу чи друга приєднатися до вас.

БЛИЗНЮКИ
Ви думаєте, що ніколи не помиляєтеся, але це не завжди так. Будьте готові вислухати те, що вам кажуть. Намагайтеся зміцнити дружні стосунки, щоб вони змогли витримати надалі.

РАК
Коли ви використовуєте чари, вам легко домагатися свого. Незалежно від того, яка драма розгортається на вашому шляху прямо зараз, ви можете впоратися із проблемами з іншими людьми, йдучи на компроміс та знаходячи золоту середину.

ЛЕВ
Чим більше ви працюєте над покращенням свого особистого життя та розпорядку дня, тим краще ви почуваєтеся. Головне – не працювати до виснаження. Складіть графік, який дозволить вам бути більш гнучким, відпочити та розслабитися.

ДІВА
Чинник романтики зараз високий, що змушує вас жадати часу з коханою людиною. Плануйте приємну прогулянку на свіжому зимовому повітрі або разом подивіться романтичний фільм. Можливо, ви зрозумієте, що відчуваєте справжнє кохання.

ТЕРЕЗИ
Будівництво міцного фундаменту потребує багато праці та енергії. Однак, ви готові прийняти виклик. Не турбуйтеся, коли доводиться заново розпочати взаємини з сім'єю чи друзями. Ви маєте шанс встановити з ними тісніший зв'язок.

СКОРПІОН
Перестаньте зациклюватися на необхідності бути "у курсі" і зосередьтеся на собі. Чим менше енергії ви віддасте іншим зараз, тим легше викреслити все зі свого списку справ перед початком свят. Позбавтеся пліток.

СТРІЛЕЦЬ
Замість того, щоб зосереджуватись на тому, що інші можуть зробити для вас, запитайте себе, як ви можете їм допомогти. Цей час давати, а не лише отримувати. З наближенням кінця року вкладайте свій час та сили у благодійність та добрі справи.

КОЗЕРІГ
По-перше, ви прекрасні – не дозволяйте нікому говорити вам інакше. У той момент, коли ви відчуєте себе і повернете силу, ви зможете стояти прямо, гордо і впевнено.

ВОДОЛІЙ
Можливо, вам захочеться звернутися калачиком на дивані та почитати улюблену книгу або подивитися улюблені фільми. На якийсь час втекти від реальності - хороша ідея, якщо ви не проводите дні або тижні, ховаючись далеко від решти світу і живучи у своїх мріях.

РИБИ
Зверніться до друзів, з якими ви давно не спілкувалися, і домовтеся надолужити втрачене. Будь то зустріч або дзвінок у Zoom - відсвяткуйте рік, що наступає, пориньте в ностальгію за минулим і поділіться забавними історіями зі свого особистого життя під час святкування.





На правах реклами