21.12.2021, 15:00
Готуємо яблучний штрудель в домашніх умовах
Перевірений рецепт, який зробить ваші будні трохи веселішими.
Інгредієнти для витяжного тіста:
⠀
- 150 гр борошна
- Щіпка солі
- 65-75 мл теплої води
- 20 мл рослинної олії
⠀
Інгредієнти для начинки:
⠀
- 200 гр ізюму
- 6 яблук
- 50 гр тростинного цукру
- Щіпка кориці
- 2 ст.л вершкового масла
- 2 ст.л панірувальних сухарів
- 2 ст.л світлого рому (за бажанням)
⠀
Приступаємо до готування:
1. Борошно просіяти, додати сіль, олію, воду влити частинами і перемішати до однорідності (можливо, потрібно трохи менше води).
Тісто має вийти еластичне і не липнути до рук.
Покласти тісто в поліетиленовий пакет та відправити у холодильник на 30 хвилин.
2. Ізюм залити теплою водою на 30 хвилин.
3. Яблука очистити та нарізати кубиками.
4. Розтопити на сковороді ложку вершкового масла, відправити туди яблука, родзинки, цукор і корицю. Перемішати. Додати 2 ст.л рому, перемішати та гасити до м'якості яблук.
5. Тісто розкотити в тонкий прямокутник (приблизно 40×50 см).
6. Посипати розкочене тісто панірувальними сухарями і викласти начинку, трохи відступаючи від країв.
7. Акуратно згорнути рулет, змастити розтопленим вершковим маслом.
8. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
⠀
Перед подачею прикрасити цукровою пудрою.
⠀
Смачного!
⠀
- 150 гр борошна
- Щіпка солі
- 65-75 мл теплої води
- 20 мл рослинної олії
⠀
Інгредієнти для начинки:
⠀
- 200 гр ізюму
- 6 яблук
- 50 гр тростинного цукру
- Щіпка кориці
- 2 ст.л вершкового масла
- 2 ст.л панірувальних сухарів
- 2 ст.л світлого рому (за бажанням)
⠀
Приступаємо до готування:
1. Борошно просіяти, додати сіль, олію, воду влити частинами і перемішати до однорідності (можливо, потрібно трохи менше води).
Тісто має вийти еластичне і не липнути до рук.
Покласти тісто в поліетиленовий пакет та відправити у холодильник на 30 хвилин.
2. Ізюм залити теплою водою на 30 хвилин.
3. Яблука очистити та нарізати кубиками.
4. Розтопити на сковороді ложку вершкового масла, відправити туди яблука, родзинки, цукор і корицю. Перемішати. Додати 2 ст.л рому, перемішати та гасити до м'якості яблук.
5. Тісто розкотити в тонкий прямокутник (приблизно 40×50 см).
6. Посипати розкочене тісто панірувальними сухарями і викласти начинку, трохи відступаючи від країв.
7. Акуратно згорнути рулет, змастити розтопленим вершковим маслом.
8. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
⠀
Перед подачею прикрасити цукровою пудрою.
⠀
Смачного!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 1091рецепт, штрудель, готуємо смачно, готуємо разом, корисні поради господиням
Інші статті рубрики:
Який офіційний курс валют 8 жовтня 2024
Сьогодні Нацбанк встановив офіційну вартість валют.
переглядів: 45
Сьогодні відключати світло не планують
Сьогодні, 8 жовтня, заходи обмеження споживання не заплановані.
переглядів: 63
Відповідальність та медитація: астропрогноз на 8 жовтня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 8 жовтня.
переглядів: 199
Відповідальність та медитація: астропрогноз на 8 жовтня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 8 жовтня.
переглядів: 202