Ми у Facebook
24.12.2021, 18:55

Яблучна шарлотка, що підійде для кожного столу

Якщо ви вже перопробували багато десертів, і тепер вам хочеться приготувати щось нове, але в той же час уже знайоме, то рецепт цієї шарлотки точн вас врятує. Інгредієнти вказані на форму діаметром 20 см і висотою 8 см.
Інгредієнти:

200 г борошна
200 мл молока
180 г цукру
100 г топленої олії
3 яйця
1 пакетик розпушувача
3 яблука
1 ч. л. кориці
Абрикосове варення

Приготування:

Розігрійте духовку до 180 ° С. Вистеліть основу та сторони форми пергаментним папером. Вимийте три яблука, очистіть їх від шкірки і видаліть серцевину. Півтора яблука нарізати невеликими шматочками, а півтора - невеликими часточками. Покладіть борошно, корицю, розпушувач та в миску, додайте молоко, цукор, масло та яйця і перемішайте до однорідності.

Додайте нарізані шматочками яблука, перемішайте, щоб вони добре розподілилися в тісті, і вилийте у форму. Викладіть півтора яблука, що залишилися, зверху і запікайте бл. 50-55 хвилин. Залежно від духовки час може змінюватись.
Дістаньте із духовки, вийміть із форми, дайте трохи охолонути і змастіть поверхню шаром абрикосового джему.





На правах реклами