Ми у Facebook
28.12.2021, 21:40

Сімейний гороскоп на 29 грудня для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтесь, що вам віщують зірки.
Овен
На відносини з близькими впливатиме Уран, так що не обійдеться без сюрпризів. Можливо, зміни на роботі стануть причиною переїзду. Так чи інакше, розмов з приводу житла буде багато. Якщо у Вас є діти, вони допоможуть подолати будь-які сумніви. Думка про зміну обстановки Вас, безсумнівно, буде надихати.

Телець
Стосунки з близькими будуть чудовими, Ви прекрасно будете ладити з тими, хто Вам дорогий. Якщо у Вас є діти, то Ваші поради виявляться для них дуже потрібними - але тільки за умови, що Ви спершу уважно вислухаєте і тільки потім дасте відповідь. В іншому випадку Ви просто прочитаєте цілу лекцію, а діти її успішно пропустять повз вуха.

Близнюки
Вплив світил на Ваші стосунки з близькими буде сприятливим, і важливо лише, щоб Ви самі не зробили щось недоречне. Слідкуйте за своїми словами.

Рак
Вплив Марса помітно поліпшить і зробить дуже насиченими Ваші відносини з дітьми. Приділяйте їм максимум часу і уваги, і тоді в спілкуванні з малюками Вас чекає маса радості і веселощів, а в спілкуванні з підлітками - повне взаєморозуміння!

Лев
Чудова обстановка завдяки впливу Венери, яка буде впливати на Ваші стосунки з дітьми. Яким би не був їх вік, Ви чудово проведете час в компанії своїх чад.

Діва
Вплив Нептуна зробить Вас дуже сентиментальними, і Ви будете відкрито проявляти ту любов, яку маєте до своїх близьких. Вони будуть дуже раді Вашій раптовій відвертості!

Терези
Вдома все буде йти як по маслу, а розбіжності можуть виникнути хіба що з приводу того, як провести найближчу відпустку або що подарувати на найближчий день народження когось із рідних. Також зараз прекрасний час для укладення шлюбів, так що якщо у Вас в сім'ї є заручені - варто подумати про те, щоб почати влаштовувати весілля.

Скорпіон
Жодне світило не чинитиме впливу на сімейне життя, і все в цій сфері буде складатися добре. Тільки відносини з братами і сестрами, на які впливатиме Нептун, можуть виявитися трохи крихкими. Але якщо не допускати непорозумінь, обійдеться без сварок.

Стрілець
Сьогодні Вам слід придивитися до того, що Ваша дитина робить поза шкільними годинами. Постарайтеся розібратися в його інтересах і бажаннях, прийміть участь в його житті, спробуйте налагодити діалог, стати другом, "співучасником". Це буде корисно і Вашому чаду, і Вам самим!

Козеріг
Будьте уважнішими до дітей - вони зараз, можливо, переживають важкий і болісний період. Допоможіть їм подолати його, проявивши толерантність і чуйність.

Водолій
Обстановка у Вас вдома буде вкрай жвава. Діти, якщо вони у Вас є, порадують прекрасним настроєм, і Вам залишиться тільки допомагати їм в освоєнні світу. А ось ладнати зі старшими родичами буде дещо складніше.

Риби
Під впливом Сонця і Меркурія Ви навряд чи будете нудьгувати в компанії своїх близьких. Ці два світила внесуть протягом Вашої сімейного життя сум'яття, яке може вилитися в сварки. Доведеться приймати рішення щодо дітей. Проявіть максимум терпимості й розуміння, щоб з усіма зберегти хороші відносини.





На правах реклами