Ми у Facebook
05.01.2022, 18:50

Ексклюзивний рецепт звичайного "Медовика"

І мабуть – це найулюбленіший тортик багатьох. Дві години і смачний, Медовик, що тане в роті, готовий.
Коржі на медовик:

2 яйця
80гр вершкового масла
1 склянка цукру
2,5-3 склянки борошна
1ч ложка соди
2ст ложки меду

Приготування:

Все з'єднати, крім борошна, ретельно перемішати та поставити на водяну баню. Тримати на лазні перемішуючи поки не з'явиться пінка (десь близько 5 хвилин). Зняти, потроху додавати борошно і перемішувати. Більше 3 не додавайте борошно! Тісто прибрати в холодильник на 20-30 хвилин. Розділити на 6-8 частин (дивлячись який діаметр ви хочете, на фото діаметр 24см). Розкотити, пекти кожен коржик 3-5 хвилин при 180 - 200 °, відразу поки гарячий корж обрізати зайве. Або ж можна обрізати і пекти, як вам зручніше.

Для крему:

Вершки 33% - 500мл
Вар.згущ - 1/2баночки
Цук.пудра - 100гр

Вершки збити з цукровою пудрою і додати згущ. Кожен корж обмазати кремом і зібрати тортик, обрізки подрібнити і посипати тортик з усіх боків. Дати просочитися годину (можна і більше), все.





На правах реклами