Ми у Facebook
21.01.2022, 08:50

Кекс із творогом та сухофруктами - рецепт для найкращих господинь

Чудовий десерт до чаю в будень і на свята.
ІНГРЕДІЄНТИ:

- борошно – 230 гр;
- сир – 200 гр;
- вершкове масло - 120 гр;
- цукор-150 гр;
- яйця – 3 шт;
- розпушувач тіста – 5 гр (1 ч.л);
- сухофрукти до смаку

ПРИГОТУВАННЯ:

- яйця змішуємо з вершковим маслом та цукром, додаємо сир, перемішуємо. Потім кладемо борошно і розпушувач тіста. Замішуємо досить густе тісто.
- сухофрукти миємо та нарізаємо. Додаємо в тісто.
- форму змащуємо олією і викладаємо тісто. Відправляємо в розігріту духовку випікати при температурі 170-180 ° приблизно 40 хвилин (до сухого сірника).

Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.





На правах реклами