Ми у Facebook
30.01.2022, 15:15

Пиріг з творогом та ізюмом - простий рецепт для найкращих господинь

Простий у приготуванні рецепт завжди знадобиться кожній хорошій господині. Цей пиріг чудово смакуватиме з чаєм та без.
Інгредієнти:

Для тіста:

● 200г розм'якшеного маргарину (Заздалегідь вийміть його з холодильника)
● 350г просіяного борошна
● 80г цукрового піску
● 3 яєчні жовтки
● щіпка солі

Для начинки:

● 500г сиру
● 3 яєчні білки
● 200г цукрового піску
● 100г ізюму (залити окропом)
● 1 столова ложка сметани
● щіпка ваніліну або ванільний цукор

Приготування:

Маргарин кімнатної температури розтерти з цукровим піском та яєчними жовтками, щоб цукор повністю розчинився. Додати муку і сіль і замісити тісто. 1/3 частину тіста відокремити і відкласти убік, а решту, по можливості, розкотити на посипаному борошном столі і покласти на вистелене папером для випікання лист. Розрівняти руками та зробити невеликі борти.

Сир розтерти з цукровим піском, додати ізюм та ванілін. Яєчні білки добре збити та перемішати з сирною масою. Все викласти рівним шаром на тісто.

Тісто, що залишилося тонко розкотити і фігурним ножем нарізати смужки шириною в 1 см. Викласти смужки на начинку у вигляді решітки. За допомогою пензлика змастити решітку сметаною.

Випікати у нагрітій до 200 градусів духовці 40-50 хвилин.

Готовому пиріжку дати трохи охолонути і порізати його на шматки.





На правах реклами