Ми у Facebook
03.02.2022, 15:00

3 лютого: сімейний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтесь, що вам віщують зірки.
Овен
Якщо Ви плануєте ремонт, перестановку вдома, або навіть переїзд, то сьогодні можна отримати на це вигідний кредит. Будь-які домашні клопоти вирішаться зручним для Вас чином.

Телець
Ви будете особливо добре ладити з дітьми і будете здатні піти на всі необхідні поступки і компроміси задля гармонії. Ви будете в змозі стримати критичні зауваження і проявите по відношенню до своїх близьких величезну терпимість. В результаті всі залишаться задоволені.

Близнюки
Поведінка деяких членів сім'ї вселить Вам почуття гіркоти. Але звинувачувати тут можна тільки свою звичку ідеалізувати близьких, які, на жаль, не позбавлені недоліків, як всі люди.

Рак
Дуже легкий день завдяки заступництву Венери. Ви будете перебувати у відмінному настрої і все приймати таким, яке воно є. Труднощі Вас не злякають, і їх вдасться досить швидко вирішити. Ви зможете згладити багато гострих кутів і в цілому відчувати себе дуже комфортно в колі близьких.

Лев
Якщо для того, щоб розібратися з сімейною проблемою, будуть потрібні швидкі рішення і енергійні заходи, за Вами не заіржавіє, нехай навіть близькі будуть не в захваті. Що ж, хтось в родині повинен бути раціональним і діяти ефективно!

Діва
Ви намагатиметеся зблизитися з рідними, а не зводити стіну нерозуміння. В результаті відносини в родині стануть помітно кращими і гармонійнішими.

Терези
Зайве прагнення до згоди в сім'ї може зробити Вас надмірно поступливими. Це вкрай невдала стратегія - особливо в тому, що стосується відносин з дітьми.

Скорпіон
Вдома Ви будете всіма силами ухилятися від неприємної, нудної роботи - і при цьому бути настільки переконливими, що близьким і в голову не прийде Вас в чомусь дорікнути.

Стрілець
Зверніть увагу на вплив Сатурна: ця зірка своїм несприятливим впливом зробить Вас вкрай розгубленими. Але не звинувачуйте близьких у всіх побутових негараздах - так склалися обставини, а люди тут ні до чого!

Козеріг
Ви будете відмінно знаходити спільну мову з дітьми. Вдома встановиться дуже приємна, гармонійна атмосфера, в якій всі будуть щасливі.

Водолій
Ви зовсім перестане розуміти своїх дітей і можете серйозно засмутитися з цього приводу. Залишається тільки пустити все на самоплив - Сатурн обіцяє, що через кілька днів Ваші спроби налагодити діалог з нащадками стануть більш успішними.

Риби
Несприятливі аспекти світил загрожують труднощами вдома. Обстановка буде зовсім не райдужною - а все через дріб'язкові, здавалося б, проблеми, які всі занадто довго ігнорували.





На правах реклами