Ми у Facebook
11.03.2022, 17:17

На півночі Рівненщини два ворожі літаки скинули бомби

Два ворожі літаки скинули бомби на півночі Рівненщини, пошкоджена лінія електропередач, - Віталій Коваль.
Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що на півночі Рівненської області окупанти скинули бомби неподалік населеного пункту.

"На півночі Рівненщини в Сарненському районі близько 14-ї години зафіксовано два ворожих літаки Су, які скинули бомби біля нашого населеного пункту в полі. Три авіаудари прийшлись біля ліній електропередач, одна з ліній пошкоджена. Наразі ведуться ремонтні роботи і електроживлення населеного пункту забезпечено. За декілька годин буде усунено і налагоджено постачання електроенергії", - зазначає Коваль.

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що ворог також атакував білоруську територію на кордоні з Україною.

"Штурмовики СУ, із зальотом на територію України з Білорусі, здійснили бомбардування української території, після чого нанесли авіадуадари по території РБ. Заліт 2 літаків з сусідньої держави фіксували прикордонні наряди, на ділянці відділу «Дубровиця», що на Рівненщині. Така атака і дії ворога на населені пункти Білорусі є свідомою провокацією, щоб втягнути Збройні Сили Республіки Білорусь у війну з Україною!

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомляє з цього приводу:

Сьогодні о 14.30 від ДПСУ надійшла інформація, що російські літаки зайшли на територію України, розвернулись над нашими н. п. ГОРОДИЩЕ та ТУМЕНЬ, після чого нанесли вогневе ураження по населеному пункту КОПАНІ (Білорусь).

Зараз 9 прикордонний загін спостерігає зайняття цього населеного пункту ворогом!

Це ПРОВОКАЦІЯ!

Мета - втягнути Збройні Сили Республіки Білорусь у війну з Україною!

UPD: є інформація про обстріл н.п. Бухличі та Верхній Теребежів.





На правах реклами