Ми у Facebook
15.03.2022, 09:30

На Сумщині сьогодні будуть зелені коридори

15 березня на Сумщині діятимуть зелені коридори - будуть такі напрямки руху.
За інформацією військової адміністрації погоджені такі напрямки руху:

Тростянець - Лубни (Тростянець, Суми (по об'їзній навколо міста), Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). Частково на автобусах та на особистому транспорті. Місце збору та маршрут руху по місту Тростянець: -вул. Кеніга стадіон ім.Куца - вул.Скрябіна - вул.Татаренко - вул.Б.Хмельницького - вул. Гришина (об'їзна) - вул. Шевченка і далі у бік міста Суми. Час виїзду колони: 9:00. Також додаткові автобуси виїдуть з м. Лохвиця, їх час відправлення буде оголошено згодом.

Суми - Лубни (Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Суми виїжджають колони людей на особистому транспорті, а з міста Лохвиця на Сумщину будуть відправлені автобуси для вивезення людей, які не мають особистого транспорту. Місця збору у Сумах: основний виїзд: біля пам'ятника Альоші, (р-н школи 2). Час збору буде уточнено згодом, попередньо - 13:00. Загальний час початку руху колони - 9:00. Додаткові точки збору у Сумах (лише для вагітних, жінок з дітьми, людей похилого віку, людей з інвалідністю): БК "Хімік", вул. Інтернаціоналістів, біля риночку, ТЦ "Світлана", "Більбоу" на пр. Курському, ТЦ "Мануфактура".
Лебедин - Лубни (Ворожба (Лебединська громада) - Бишкинь - Лебедин, Штепівка, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Лебедин виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах. Місце збору: м. Лебедин, вул. Сумська 12. Час виїзду колони: 9:00.

Конотоп - Лубни (Конотоп, Шевченкове, Хмелів, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Конотоп виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах. Час виїзду колони: 9:00. Місце: площа перед міськрадою
Шостка - Лубни (Шостка, Кролевець, Конотоп, Шевченкове, Хмелів, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Шостка виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах. Час виїзду колони: 9:00. Місце: площа перед міськрадою.

Час "режиму тиші" на маршрутах "зелених коридорів" з 9:00 до 21:00. Загальний час виїзду із Сум дозволений з 9:00 до 19:30

В евакуаційні автобуси сідають: жінки, діти, люди похилого віку, люди з інвалідністю. В першу чергу в автобуси сідають вагітні жінки, жінки з дітьми, люди з інвалідністю, люди похилого віку. З домашніми улюбленцями людей в евакуаційні автобуси беруть. Чоловіків пропускають лише у разі, якщо він за кермом легкового авто.

Про це повідомляє Суспільне.





На правах реклами