Ми у Facebook
18.03.2022, 13:00

19 років: у Рівному правоохоронці затримали наркозакладчика [+Фото]

У Рівному поліція затримала 19-річного хлопця, який у посадці біля залізничної колії розкладав наркотики.
Як повідомляють правоохоронці, під час поверхневої перевірки у хлопця виявили 19 поліетиленових пакетиків: 7 — із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на «амфетамін», 7 — із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, 5 — із кристалічною речовиною білого кольору, схожою на психотропну «Альфа-PVP».

Слідчо-оперативна група Рівненського РУП, яка задокументувала скоєне кримінальне правопорушення, також вилучила 5 мобільних телефонів та іще 2 закладки із «амфетаміном», розкладених зловмисником в обумовлених місцях.

Свої протиправні дії рівнянин пояснив відсутністю грошей, а тому знайшов відповідну пропозицію в інтернеті і вирішив підзаробити: отримував «мастер-клади» з наркотиками в обласному центрі, розфасовував їх у сліп-пакетики та розкладав на території м. Рівне. За кожну закладку отримував 60 гривень, а наркобізнесом займався уже майже місяць.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин, вилучене скероване для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і про повідомлення 19-річному рівнянину про підозру.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ