Ми у Facebook
20.03.2022, 10:15

Гороскоп на 20 березня: що чекає сьогодні на всі знаки Зодіаку

Точний гороскоп на сьогодні, 20 березня 2022 року.
Овен
Не поспішайте з прийняттям рішень. Краще займіться збором інформації – знайдете дещо цікаве.

Телець
На вас чекає несподівана звістка, якась інформація порушить ваші плани щодо роботи або конкретної людини. Налаштуйтеся бути гнучким.

Близнюки
Не будьте таким упертим! Ви готові відстоювати свою думку до переможного кінця – але зараз цей шлях приведе вас лише до конфліктів і сварок. Краще промовчати – якщо не згодні прислухатися до чужих аргументів або хоча б їм поспівчувати.

Рак
Займіться генеральним прибиранням: у вас і душа до неї зараз прагне, і положення планет сприяє такій роботі. А ось язика трохи прикусіть: не всяка правда на користь відносинам.

Лев
Відмінна можливість для з'ясування відносин: ви здатні вивести на чисту воду кого завгодно. Тому якщо давно в комусь сумнівалися – саме час із ним відверто переговорити.

Діва
На порядку денному – грошові питання. Головне – не пороти гарячку. Будьте спокійним і відстоюйте свою позицію аргументовано, тоді й збільшення зарплати домогтися вдасться, і борг повернути.

Терези
Ви дієте занадто напористо: далеко не всі готові погоджуватися з аргументами (нехай навіть абсолютно чесними і справедливими), якщо їх при цьому принижують або намагаються шантажувати. Змініть тон, проявіть доброту і дипломатичність – і побачите, як до вас потягнуться люди.

Скорпіон
Чесність і щирість – ось що вам стане в нагоді сьогодні. На вас чекає чимало важливих розмов, і без доброзичливого ставлення до співрозмовника просто не обійтися. Проявіть розуміння і співчуття – і вам поступляться.

Стрілець
Приготуйтеся до змін. Причому в першу чергу потрібно міняти своє ставлення до питання – тільки після цього можна розраховувати на позитивні зрушення в самій ситуації.

Козеріг
Ви дратівливі і допитливі. З одного боку це добре: дозволить уникнути прикрих помилок у роботі, що вимагає точності. З іншого боку: напарників собі краще не брати – з вами зараз дуже складно спрацюватися.

Водолій
Проведіть "ревізію" свого життя. Зараз відмінний час позбавлятися від усього зайвого – від відносин до речей. Причому без такого роду зачистки - не вдасться залучити в життя щось нове.

Риби
Висока ймовірність конфліктів. Уся справа у вашому безкомпромісному настрої. Спробуйте бути м'якішим: не намагайтеся зараз нікому нічого доводити – і більшості конфліктів удасться уникнути.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ