Ми у Facebook
06.04.2022, 17:35

Рівнян знову кличуть на навчання з домедичної допомоги

Для охочих мешканців Рівненської міської територіальної громади відновлюють навчання з надання домедичної допомоги потерпілим.
Про це інформує Рівненська міська рада.

На сьогодні в різних регіонах України під обстріли та авіаудари потрапляють мирні громадяни, автомобілі швидкої допомоги, дитячі будинки, лікарні та житлові райони. У таких умовах сотні поранених та тисячі евакуйованих потребують своєчасної допомоги ще до приїзду медиків. Зважаючи на те, що відбувається на сьогодні, інструкторами з домедичної допомоги першочергово проводяться навчання із зупинки критичних кровотеч, надання допомоги при травмах та опіках та навчання із сортування серед потерпілих, що є досить важливим при масовій кількості постраждалих.

Якщо ви перебуваєте у Рівному та маєте бажання пройти навчання з домедичної допомоги постраждалим у разі надзвичайної ситуації, необхідно заповнити онлайн форму за посиланням нижче (навіть якщо ви її заповнювали ще до 24.02.2022, потрібно заповнити повторно) та вас буде включено у списки для проведення навчань. Про дату, час та місце проведення таких навчань буде додатково інформація за вказаним вами контактним номером телефону у формі.

Форма
заявки тут





На правах реклами