Ми у Facebook
07.04.2022, 12:12

У Луцьк тимчасово переселяються два університети зі сходу України

Наразі виші перевозять до обласного центру Волині технічну базу.
До Луцька на тимчасове перебування переїжджають два виші, з Кривого Рогу та з Донеччини.

Про це в ефірі програми «Сьогодні. Головне» розповіла ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович.

«Ми звільнили один з корпусів університету. Мають переїхати Криворізький університет економіки і технологій та Донецький державний технічний університет, який у 2014 розділився на дві складові», – зазначила ректорка ЛНТУ.

За словами Ірини Вахович, Донецький виш наразі перевозить у Луцьк сервери, бухгалтерію та архіви, а Криворізький надіслав трьох своїх представників, які мають підготувати базу для переміщення.

Донецький виш наразі перевозить у Луцьк сервери, бухгалтерію та архіви, а Криворізький надіслав трьох своїх представників, які мають підготувати базу для переміщення.

«Ми потиснемося, бо розуміємо в якій ситуації опинилися навчальні заклади. Вразі потреби ми перетворимо учбові лабораторії на гуртожитки», – додала керівниця ЛНТУ.

Ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось розповів, що наразі вищі учбові заклали Волині також приймають до себе студентів, які бажають навчатися за розробленими міністерством освіти програми приєднання.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини