Ми у Facebook
16.04.2022, 18:20

Пасхальні кекси: урізноманітнюємо святковий стіл

Незабаром Великдень, тому варто подумати про те, як можна здивувати своїх рідних і близьких. А це можна зробити, приготувавши незвичайну святкову страву! Вона точно прикрасить ваш стіл, а рецепт не завдасть клопоту!
Для тіста нам знадобиться:

- Борошно (300г.)
- цукрова пудра (300г.)
- Сметана (150г.)
- Соняшникова / кокосова олія (70г.)
- Яйця (3шт.)
- вершкове масло (80г.)
- родзинки/сухофрукти (80г.)
- Сіль (5г.)
- Розпушувач (10г.)

Для білкового крему:

- 2 білки
- цукрова пудра (300г.)
- дрібка солі

Приготування:

1. Готуємо тісто, заливаємо його у форми для кексів, відправляємо в розігріту на 180 ° духовку приблизно на 30 хвилин; готовність перевіряємо зубочисткою;
2. Поки запікаються кекси, готуємо білковий крем, потім заповнюємо ним кондитерський мішок (або звичайний поліетиленовий пакет, як це я зробила);
3. Гарно покриваємо кекси, що підрум'янилися, білковим кремом і прикрашаємо посипкою;





На правах реклами