Пасхальні кекси: урізноманітнюємо святковий стіл
- Борошно (300г.)
- цукрова пудра (300г.)
- Сметана (150г.)
- Соняшникова / кокосова олія (70г.)
- Яйця (3шт.)
- вершкове масло (80г.)
- родзинки/сухофрукти (80г.)
- Сіль (5г.)
- Розпушувач (10г.)
⠀
Для білкового крему:
- 2 білки
- цукрова пудра (300г.)
- дрібка солі
Приготування:
1. Готуємо тісто, заливаємо його у форми для кексів, відправляємо в розігріту на 180 ° духовку приблизно на 30 хвилин; готовність перевіряємо зубочисткою;
2. Поки запікаються кекси, готуємо білковий крем, потім заповнюємо ним кондитерський мішок (або звичайний поліетиленовий пакет, як це я зробила);
3. Гарно покриваємо кекси, що підрум'янилися, білковим кремом і прикрашаємо посипкою;
кекси, Великдень, весняні рецепти, готуємо разом, корисні поради господиням
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 259
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 260
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 375
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 326
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 387