Ми у Facebook
17.04.2022, 08:30

Паска без дріжджів: рецепт, від якого будуть в захваті всі

Пишна, ніжна, ароматна та дуже смачна! А ще, просто та швидко готується!
Складові:

Вершкове масло кімнатної температури 120 г
Цукор 180 г
Ванільний цукор 1 ч. л.
Сіль дрібка
Яйця кімнатної температури 3 шт.
Сир 200 г
Борошно 250 г
Розпушувач 1 ч. л.
Ізюм, цукати 100-150 г
Цедра 1 апельсина за бажанням

Приготування:

У миску додаємо вершкове масло кімнатної температури, сіль, ванільний цукор, цукор. 1-2 хв. На високій швидкості міксера перемішуємо.

Далі вводимо по одному яйцю кімнатної температури. Ввели одне яйце до олії і добре збиваємо міксером приблизно 2 хв. Так робимо з усіма яйцями: вводимо яйце, збиваємо 2 хвилини - маса при цьому повинна біліти і збільшуватися в об'ємі.

Далі додаємо цедру апельсина та м'який сир (якщо у вас сухий сир, як у мене, пробийте його блендером). Збиваємо міксером 1 хвилину.

Далі в кілька прийомів просіюємо розпушувач та борошно. Міксер уже не використовуємо, а все перемішуємо лопаткою. Сирна маса повинна бути дуже повітряною та ніжною.

Форму заповнюємо на 2/3. З цієї кількості тіста виходить 2-3 невеликі паски.

Випікаємо в розігрітій духовці до 180 ° приблизно 40 хвилин. Якщо ви бачите, що вгору почав підгоряти, але паски ще всередині вологі – то накрийте паску зверху фольгою і пекіть далі.

Часу на випічку може знадобитися більше або менше – все залежить від вашої духовки.

Готовність паски перевіряємо так: устромлена в середину дерев'яна паличка повинна виходити абсолютно сухою без залишків вологого тіста.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ