Ми у Facebook
20.04.2022, 15:23

Україну боронить "Князь" Ярослав (+ФОТО)

Військовий відважно протистоїть російській агресії.
Після початку широкомасштабного наступу росії Ярослав на псевдо «Князь» забув і про поранення в ногу, яке ще з 2014-го постійно давало про себе знати, і про поранення в 2017-му під час артилерійського обстрілу. І хоч офіційно чоловік «обмежено придатний» та більш завзятого й енергійного воїна ще спробуй знайти! До того ж досвід у «Князя» — колосальний.



Протягом чотирьох років він служив у розвідувальному підрозділі. На його рахунку не лише фронтові ротації, а й небезпечні «вилазки» у ворожий тил.
— Одного разу групою ми знищили командира батальйону окупантів. Бій був запеклим, та нам вдалось ліквідувати «цінного кадра», а всі знайдені документи, телефон та інші трофеї передали у відповідні служби, — пригадує Ярослав.

Окрім серйозних боїв та операцій, були й кумедні ситуації. До прикладу, передали для ворожого підрозділу пачку льодяників на паличці — «для посмоктати». Натяк ті зрозуміли, бо гатили наступні кілька днів, як не в себе, намагалися штурмувати наші позиції, проте росіянам довелося-таки розпаковувати льодяники...

— Звісно, набачився я із 2014-го багато. І відтоді готовий до всього, окрім капітуляції, — говорить Ярослав, який зараз служить у мінометній батареї батальйону «Сармат». Каже, йому було байдуже, яка посада, бо роки війни навчили практично всьому: хотілось просто бути на передовій та наближати перемогу усіма можливими способами.



— Московити захлинуться в українській землі, вони не врахували силу й міць нашого патріотизму! Кожен українець зараз готовий захищати свою землю і буквально вигризати перемогу. Тож росіянам і їх посіпакам цього разу теж знадобляться льодяники! — упевнений Ярослав.

Мобільна пресгрупа ОТУ «Північ»

Про це йдеться на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, Захисник Василь уже сім років боронить Україну





На правах реклами