У Рівному зупинятиметься поїзд з Києва до польського Хелма
Додаткові зупинки запровадять вже з 1 травня.
Так, поїзд Київ – Хелм зупинятиметься у Бердичеві о 1:37, а в Рівному – о 5:26. Прибуття у Хелм – об 11:30. На зворотному напрямку зупинка в Рівному буде о 1:00, в Бердичеві – 4:31.
В Укрзалізниці наголошують, що вокзали Рівного та Бердичева будуть відчинені цілодобово. Там люди зможуть дочекатися завершення комендантської години.
Окрім цього, українські біженці зможуть безкоштовно користуватися польськими поїздами ще й у травні. Відповідне рішення ухвалили представники місцевої залізниці.

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 332
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 330
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 330
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 371
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 250