Цікаві інгредієнти: що додати в гречку, щоб вона стала смачнішою
Що ж можна додати в кашу.
Сир
Не тільки макарони можна перетворити в делікатес за допомогою сиру: з гречкою цей трюк теж спрацьовує на всі 100 %.
Додавати продукт можна двома способами.
Перший полягає у введенні сиру в щойно приготовану страву.
Другий спосіб допоможе перетворити вчорашній гарнір — просто поставте гречку разом з тертим сиром розігріватися в СВЧ.
Піджарка
Якщо сир не завжди можна знайти в холодильнику, то цибуля і морква є у кожної господині. Якщо обсмажити овочі з додаванням спецій, то смак у гарніру стане набагато смачніший звичайного. Не має значення, коли ви додасте піджарку. Результат вас порадує.
Гриби
Будь-які гриби в обсмаженому вигляді перетворюють смак каші в кращу сторону. Найпростіше "впоратися" з печерицями, які продаються в будь-якому магазині.
На одній із вулиць Рівного не буде газу
26 квітня фахівці Рівненської філії «Газмережі» проводитимуть технічне обслуговування багатоповерхових будинків у обласному центрі.
переглядів: 100
26 квітня: День інтелектуальної власності та Пам`яті Чорнобиля
Цього дня у 1986 році стався вибух на Чорнобильській АЕС.
переглядів: 89
Прогноз погоди на Рівненщині на 26 квітня
Синоптики на 26 квітня для Рівненщини прогнозують мінливуу хмарність з короткочасним дощем.
переглядів: 109
Як приготувати глазур для паски, яка не буде кришитися: перевірений рецепт
Цей перевірений рецепт глазурі для паски гарантує, що ваша великодня випічка буде не лише смачною, але й привабливою. За допомогою цього простого рецепту ви зможете з легкістю створити гладку, не крихку глазур, яка додасть вашій пасці особливий шарм.
переглядів: 251
Як помити дзеркало без розводів: кілька простих способів
Завдяки цим простим способам ви зможете легко забезпечити своєму дзеркалу бездоганний вигляд без розводів. Пам'ятайте, що регулярне прибирання допомагає триваліше зберігати дзеркало у чистоті та зберігати його привабливий вигляд.
переглядів: 275