07.05.2022, 08:01
10 кулінарних хитрощів для приготування млинців
Масляна вже минула, однак готувати смачні млинці дозволено не лише на це свято. Поласувати ними будь-коли, коли забажає душа. А для того, щоб вони вийшли справді надзвичайно чудовими на смак, треба знати кілька лайфхаків.
1.Якщо ви хочете, аби утворилися гарні дірочки по всій поверхні млинців, додайте в тісто соду.
2.Щоб загустити тісто для млинців, відлийте частину тіста в чисту чашку, всипте борошно, ретельно перемішайте і влийте відокремлену частину тіста.
3.Якщо млинці сохнуть по краях, тримайте готові під кришкою (у мене це чашка для мікрохвильової печі).
4.В тісто для млинців необхідно додати сіль з розрахунку 0,25 ч.л.на 200гр борошна.
5.Смажити млинці найкраще на чавунних сковородах. Температуру метал набирає повільно, але довго тримає. Млинці на ній пропікаються рівномірно і виходять гарними.
6.Щоб тонкі млинці не підгоряли і не кришилися, додайте в тісто олію.
7.Після замішування тіста для млинців обов'язково дайте йому постояти 10-15 хвилин у теплому місці, щоб клейковина добре розійшлася.
8.Чим більше яєць у тісті для млинців, тим більш еластичними вони виходять. Чим менше яєць, тим більше хрусткі.
9.Використовуйте продукти однакової температури - кімнатної.
10.Не додавайте більше цукру, ніж зазначено у рецепті. Інакше млинці пригорятимуть по краях і перевернути їх буде складніше. Краще подавайте десерт із солодким топінгом.
2.Щоб загустити тісто для млинців, відлийте частину тіста в чисту чашку, всипте борошно, ретельно перемішайте і влийте відокремлену частину тіста.
3.Якщо млинці сохнуть по краях, тримайте готові під кришкою (у мене це чашка для мікрохвильової печі).
4.В тісто для млинців необхідно додати сіль з розрахунку 0,25 ч.л.на 200гр борошна.
5.Смажити млинці найкраще на чавунних сковородах. Температуру метал набирає повільно, але довго тримає. Млинці на ній пропікаються рівномірно і виходять гарними.
6.Щоб тонкі млинці не підгоряли і не кришилися, додайте в тісто олію.
7.Після замішування тіста для млинців обов'язково дайте йому постояти 10-15 хвилин у теплому місці, щоб клейковина добре розійшлася.
8.Чим більше яєць у тісті для млинців, тим більш еластичними вони виходять. Чим менше яєць, тим більше хрусткі.
9.Використовуйте продукти однакової температури - кімнатної.
10.Не додавайте більше цукру, ніж зазначено у рецепті. Інакше млинці пригорятимуть по краях і перевернути їх буде складніше. Краще подавайте десерт із солодким топінгом.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 1616СмачнОГО!, лайфхаки, смачно, млинці рецепт, готуємо разом, готуємо вдома, домашній рецепт
Інші статті рубрики:
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 108
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 144
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 92
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 161
Який сьогодні день 19 квітня?
Сьогодні, 19 квітня, п'ятниця, 110 день року, до початку 2025 року залишилося 256 дні.
переглядів: 172