10 кулінарних хитрощів для приготування млинців
2.Щоб загустити тісто для млинців, відлийте частину тіста в чисту чашку, всипте борошно, ретельно перемішайте і влийте відокремлену частину тіста.
3.Якщо млинці сохнуть по краях, тримайте готові під кришкою (у мене це чашка для мікрохвильової печі).
4.В тісто для млинців необхідно додати сіль з розрахунку 0,25 ч.л.на 200гр борошна.
5.Смажити млинці найкраще на чавунних сковородах. Температуру метал набирає повільно, але довго тримає. Млинці на ній пропікаються рівномірно і виходять гарними.
6.Щоб тонкі млинці не підгоряли і не кришилися, додайте в тісто олію.
7.Після замішування тіста для млинців обов'язково дайте йому постояти 10-15 хвилин у теплому місці, щоб клейковина добре розійшлася.
8.Чим більше яєць у тісті для млинців, тим більш еластичними вони виходять. Чим менше яєць, тим більше хрусткі.
9.Використовуйте продукти однакової температури - кімнатної.
10.Не додавайте більше цукру, ніж зазначено у рецепті. Інакше млинці пригорятимуть по краях і перевернути їх буде складніше. Краще подавайте десерт із солодким топінгом.
СмачнОГО!, лайфхаки, смачно, млинці рецепт, готуємо разом, готуємо вдома, домашній рецепт
Для чого собаки штовхаються носом
Експерти стверджують, що підштовхування носом є одним зі способів, яким собаки намагаються передати свої потреби чи емоції людині. Оскільки чотирилапі не можуть спілкуватися з нами так, як між собою, вони використовують цей жест для привернення уваги.
переглядів: 224
Українські культурні цінності на Рівненщині берегтиме ЮНЕСКО
Україна продовжує захищати не лише власну державність, але й власну культуру.
переглядів: 316
Які свята відзначають саме сьогодні
13 грудня у світі відзначають одразу два цікаві свята — День різдвяного светра та Міжнародний день скрипки.
переглядів: 297
Сьогодні у Рівному відкриють меморіальну дошку полеглому Захиснику
Завтра о 8:50, на фасаді Квасилівського ліцею, відбудеться відкриття дошки пам'яті загиблому Герою Ігорю Меткому.
переглядів: 371