Ми у Facebook
11.05.2022, 23:01

Співоча пташка: неймовірна історія Каті, що захищає "Азовсталь"

Війна викарбовує нові імена героїв. Вони ціною власного життя боронять наше мирне небо. Катя, захисниця Азовсталі, одна з таких. Її історія - це подвиг. На сторінках нового випуску газети ОГО - історія Каті, яку не зламати...
Російські окупанти продовжують штурмувати «Азовсталь». Ворог атакує завод різними способами і спрямував на нього авіацію, артилерію та піхоту. У Маріуполі йдуть важкі бої.

Українські воїни під щільним вогнем хоробро тримають оборону. У короткі миті тиші їхній бойовий дух піснею підтримує «Пташка» – захисниця, героїзм якої дивує мільйони...
Відео, яке вночі 5 травня виклав на своїй Фейсбук-сторінці захисник Маріуполя Nik Mark пробирає наскрізь. У підземеллях «Азовсталі» – третього металургійного підприємства нашої держави, бійці гуртом виконують повстанські пісні «Зродились ми великої години» та «Батько наш Бандера».

Заспівує композиції усміхнена захисниця Катя – 21-річна дівчина, у грудях якої за словами всіх, з ким нам вдалось поспілкуватись, з дитинства горить неймовірної сили любов до Батьківщини!




Своїм голосом красуня-військова підкорила соцмережі за лічені години. Нескореністю й міццю наших Героїв почав захоплюватись весь світ!

Історію Каті, яка тепер є обличчям нескореного духу нашого народу - читайте на сторінках свіжого номеру газети ОГО.

Читати онлайн версію газети

Також на сторінках видання ви знайдете історію Волонтерства Сергія Притули, спрощення складання іспитів для майбутніх водіїв та цікаві факти про першого президента України, який нещодавно пішов з життя.






На правах реклами