Ми у Facebook
13.05.2022, 20:42

20-річний студент знищив два рашистські танки і 2 БМП

Фото: Генштаб ЗСУ

А сталося це біля відомих Змієвих Валів, які є складною і широко розгалуженою системою оборонних укріплень.
Неподалік одного із таких валів воїни Сил Територіальної оборони ЗСУ зупинили наступ танкової колони російських окупантів, що проривалася убік Житомирської траси через селище Дмитрівка. Тут їх зустріли і знищили Захисники України, серед яких найрезультативнішим постав боєць на псевдо «Змій».

Двадцятирічний студент-програміст, який записався до лав ТрО наступного ж дня після російського вторгнення: «Всього за бій мною було знищено два рашистські танки Т-72 та два БМП».

На запитання: «що більше подобається - програмувати чи стріляти з гранатомета?», воїн без роздумів відповів: «Звісно що - стріляти з гранатомета по російських загарбниках!».

За повідомленням з Генштабу ЗСУ.

Довідково: Змі́єві вали́ — народна назва одного з видів дерево-земляних оборонних (белігеративних) споруд у вигляді довгих валів. Поширені на території Середньої Наддніпрянщини. Їхні залишки розташовані переважно в лісостеповій зоні України. Загальна довжина близько 2000 км. Зазвичай, в науковій літературі під терміном Змієві Вали розуміють вали споруджені в ХІ-ХІІ століттях (Вікіпедія).





На правах реклами