16.05.2022, 13:14

Домашня шаурма за найпростішим рецептом - готуємо

Цей рецепт шаурми безсумнівно сподобається кожному, хто спробує.
Для приготування знадобиться:

(На виході виходить 2 шаурми)
- Лаваш
- Курячі стегна (без кістки) - 500-600 г
- Сіль, перець, паприка, сухий часник
- Огірок
- Корейська морква
- Червона цибуля
- Помідор
- Кетчуп

Для соусу:

- Сметана - 150 г
- Кефір - 100 мл
- Пучок зелені (у мене кінза та кріп)
- Часник - 5 зубчиків
- Червоний гострий перець

Приготування:

Стегна ріжемо на маленькі шматочки додаємо улюблені спеції і обсмажуємо на олії.
Для соусу змішаємо всі інгредієнти.
Викладаємо соус на лаваш, зверху додаємо кетчуп, м'ясо, огірок соломкою, корейську моркву, цибулю півкільцями, скибочки помідора, поливаємо соусом і згортаємо.
Обсмажуємо шаурму на сухій сковороді з двох боків.
Готово!