Ми у Facebook
18.05.2022, 14:55

Гурт Друга Ріка зібрав кошти для ЗСУ та передав "привіт" Путлеру

Близько 882 891, 62 гривень зібрав український рок-гурт Друга Ріка під час благодійних зборів у Житомирі і першої частини туру «Хто, якщо не ми?» в Європі.
Про це гурт розповів на своїй офіційній сторінці у Facebook.

- Перш за все хочемо подякувати всім, хто відвідав наші концерти! Для нас важливий кожен, хто купував квитки і хто донатив на допомогу ЗСУ. Ми відчували шалену підтримку і розуміли, що вона направлена не тільки нашому гурту, а всій Україні. - написав рок-гурт у повідомленні. - Люди, ви неймовірні, наші серця б’ються в унісон, отже ми – сила. Наші мрії про одне – тому Україна переможе! Дякуємо кожному місту за теплий прийом і надану можливість підтримати нашу боротьбу з російськими окупантами!

Завдяки туру рок-гурт зібрав:

• квитки та благодійні внески – 853 895,62 грн;
• проданий мерч – 28 996 грн.

Також, завдяки концертам, організатор туру перерахував 200 000 грн. допомоги до чеського фонду підтримки України, що опікується українськими госпіталями.

Варто зазначити про окремий успіх, за межами туру – зустріч Валерія Харчишина та Євгенії Назаренко (директорка юруправління ГО «УААСП») з партнером громадської організації «Українська Агенція з Авторських та Суміжних Прав», Asociacija LATGA у Вільнюсі, завдяки якій було виділено на підтримку українських авторів 50 000 євро.











На правах реклами