Ми у Facebook
26.05.2022, 19:56

Булочки "Ромашка" в домашніх умовах: як куплені

Смачні булочки за простим рецептом. Виходять як магазинні, тільки краще.
СКЛАДОВІ:

Борошно-700 гр(+/- 20 гр)
Молоко-300 мл
Вершкове масло-100 гр
Цукор -100 гр
Яйця-2 шт
Сметана -2 ст.
Дріжджі-1 ч.л з гіркою
Ванілін
Дрібка солі

ПРИГОТУВАННЯ:

1. У тепле молоко додаємо сіль, дріжджі, цукор, розтоплене вершкове масло, яйця, сметану, ванілін і добре перемішуємо віночком. Потім частинами додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Прибираємо в тепло для підняття.
2. Далі тісто ділимо на 10 рівних частин. Розгортаємо кожну кульку, робимо надріз, викладаємо начинку (будь-яку на ваш смак) і загортаємо. Збираємо пиріг як показано на відео.
3. Серединку пирога обов'язково з'єднайте добре з іншими частинами пирога, щоб середина всередину не пішла.
4. Сформований пиріг накриваємо та залишаємо на 15-20 хвилин піднятися.
5. Змастити пиріг жовтком+молоко небагато і відправити в заздалегідь розігріту духовку,при 180С 40-50 хвилин. Орієнтуйтеся під свою духовку.





На правах реклами