Ми у Facebook
27.05.2022, 15:15

Нардеп з Рівного не рекомендує запасатися сіллю: чому? (+ВІДЕО)

Хто міг би повірити, але нині один із дефіцитних продуктів - це сіль, яка не тільки дорого зараз коштує, але й іноді її не скрізь знайдеш.
Але українців закликають не панікувати. От який допис на своїй сторінці у мережі Фейсбук розмістив нардеп Дмитро Соломчук:

"Найбільша загроза зараз – це паніка на ринку, ми самі створюємо штучний дефіцит солі. Так, триває війна, завод «Артемсіль» зараз під обстрілами й мусимо перетерпіти, поки наші постачальники перелаштують поставки.
Так, логістика дорога, сіль для України потрібна, тому є деякі складнощі. Але ж, дорогі українці, сіль не є життєво важливим продуктом, можливо варто обмежити її у своєму раціоні. Тим паче сіль не найкорисніший продукт.
Не потрібно скупляти усю сіль з прилавків по 10 кілограмів, ви її не з’їсте. Просто дайте трохи часу постачальникам розв'язати проблему, а солдатам відбити окупантів, тоді солі буде достатньо усім і придбаєте собі хоч по тонні", - написав Соломчук.

Нагадаємо, у Рівному безкоштовно роздаватимуть борошно. Рівняни можуть безкоштовно отримати хороше насіння для весняних польових робіт





На правах реклами