Пиріжки з капустою, що тануть в роті: готуємо
Молоко-400 мл (тепле) можна воду або картопляний відвар (головне тепле)
Дріжджі-10 гр.
Яйце-1 шт.
Сіль-1 ст.
Мед -1 ст. Можна замінити на цукор
Масло-60 гр.
Борошно +/-750 гр. (надто борошном не забиваємо, а то черстві будуть)
Вершкове масло -2 ст.
Начинка:
Цибуля-1 шт.
Морква-1 шт.
Капуста-300гр.
Сіль, перець, паприка-за смаком
Приготування:
У сковорідці додаємо олію цибулю та трохи м'яса і обсмажуємо.
Капусту і моркву натерти на тертці. Далі додамо те, що вийшло в сковорідку і обсмажуємо 10,15 хвилин .
Випікаються наші пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.
смачно, "СмачнОГО!", корисні поради господиням, пиріжки, домашні рецепти, готуємо вдома
СБУ затримала курсантку, яка готувала ракетний удар по казармах своїх одногрупників
Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
переглядів: 53
На Рівненщині ветерани можуть пройти безкоштовний ІТ-курс
Ветеранів, військових та їхні родини запрошують на безкоштовний IT-курс «DevOps Fundamentals».
переглядів: 140
У Рівному відбудеться вечір оркестрової музики
Розкішну програма оркестрової музики даруватимуть рівнянам Максим Кузьмич (фортепіано), Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Костянтин Кімстач.
переглядів: 141
Чим грецька кава відрізняється від турецької
Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а багато культур мають свій власний погляд на неї. В Італії міцний еспресо має перевагу над заварною кавою, тоді як у В’єтнамі солона кава стала сучасним трендом.
переглядів: 187
Вітання Оксані з Днем ангела 2025
Сьогодні, 24 січня, шанують пам’ять святої преподобної Ксенії Римлянки. І тому не забудьте привітати своїх рідних, знайомих і близьких Оксан з Днем ангела.
переглядів: 338