Ми у Facebook
04.06.2022, 08:33

Пиріжки з капустою, що тануть в роті: готуємо

Дуже м'які, пишні, смачні пиріжки! Головний секрет суперського тіста це: ТЕПЛЕ МОЛОКО! Підігрійте у мікрохвильовій печі!
СКЛАДОВІ:
Молоко-400 мл (тепле) можна воду або картопляний відвар (головне тепле)
Дріжджі-10 гр.
Яйце-1 шт.
Сіль-1 ст.
Мед -1 ст. Можна замінити на цукор
Масло-60 гр.
Борошно +/-750 гр. (надто борошном не забиваємо, а то черстві будуть)
Вершкове масло -2 ст.

Начинка:
Цибуля-1 шт.
Морква-1 шт.
Капуста-300гр.
Сіль, перець, паприка-за смаком

Приготування:

У сковорідці додаємо олію цибулю та трохи м'яса і обсмажуємо.
Капусту і моркву натерти на тертці. Далі додамо те, що вийшло в сковорідку і обсмажуємо 10,15 хвилин .

Випікаються наші пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.





На правах реклами