Пиріжки з капустою, що тануть в роті: готуємо
Молоко-400 мл (тепле) можна воду або картопляний відвар (головне тепле)
Дріжджі-10 гр.
Яйце-1 шт.
Сіль-1 ст.
Мед -1 ст. Можна замінити на цукор
Масло-60 гр.
Борошно +/-750 гр. (надто борошном не забиваємо, а то черстві будуть)
Вершкове масло -2 ст.
Начинка:
Цибуля-1 шт.
Морква-1 шт.
Капуста-300гр.
Сіль, перець, паприка-за смаком
Приготування:
У сковорідці додаємо олію цибулю та трохи м'яса і обсмажуємо.
Капусту і моркву натерти на тертці. Далі додамо те, що вийшло в сковорідку і обсмажуємо 10,15 хвилин .
Випікаються наші пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.
смачно, "СмачнОГО!", корисні поради господиням, пиріжки, домашні рецепти, готуємо вдома
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 307
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 286
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 400
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 350
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 401