Ми у Facebook
15.06.2022, 22:30

Все ж не зберуться, - чому відмінили сесію Рівнеради

Завтра депутати Рівненської міської ради повинні були зібратися на чергове засідання. Водночас сьогодні в обідній час стало відомо про його відміну. В чому причини - давайте думати.
На перший погляд, в переліку сесійних питань не було особливих підводних каменів. Тут і мова не йшла про вагомі земельні ділянки, премії чи відсутність орендної плати. Але в, на перший погляд, не надто важливих питаннях було більше питань, аніж відповідей.

Так, якщо відкрити порядок денний - значна частина матеріальних допомог для містян, надцять земельних питань і питання, які вже більше стосуються широкого загалу.

Зокрема, мали перейменувати вулиці, затверджувати програми. Також з дискусійних питань було об'єднання шкоди за номером чотири та ліцею Престиж. Але навіть про це здається вдалося домовитися.

А от каменем спотикання стало питання відшкодування тарифів. Адже партія Голос на весь голос вирішила доводити свою правоту та пояснювати, що Рівне може зекономити, в той час, коли інші кажуть - треба платити, бо буде біда.

Судячи з того, що сесія не відбудеться. Умовна більшість вирішила не виносити цей скандал у сесійну залу, а до того розрулити питання. Водночас, яким буде фінальне рішення депутатів - невідомо.

А можливо це і не єдине питання, щодо якого тривають дискусії. Бо ж зараз для того, щоб питання все ж пройшло треба добре постаратися і назбирати потрібну суму голосів депутатів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ