Ми у Facebook
18.06.2022, 10:30

Неформальна освіта: як її отримують у Рівному

Уже другий рік поспіль курс неформальної освіти «Юридична журналістика» радує містян, зокрема студентів Навчально-наукового інституту права НУВГП та охочих опанувати медійно-правове ремесло, феєричним стартом навчання. Про особливості навчання - читайте.
Погодьтеся, осінь – ідеальна пора для старту нових проєктів. Свіжі ідеї, шалений темп продукування яких лише посилюють яскраві літні враження від, здавалося б, нещодавньої серпневої відпустки, так і прагнуть нових цікавих форм реалізації. Кожен день – натхненний та продуктивний, сповнений творчими планами та інноваційними проєктами, тож часу для осіннього меланхолійного настрою зовсім не вистачає.

Уже другий рік поспіль курс неформальної освіти «Юридична журналістика» радує містян, зокрема студентів Навчально-наукового інституту права НУВГП та охочих опанувати медійно-правове ремесло, феєричним стартом навчання. Як відомо, журналіст – це універсальна професія, що поєднує у собі безліч видів діяльності. Висококваліфікований фахівець є уособленням психологічної проникливості, акторської майстерності, ораторського мистецтва, гостроти пера, влучності слова та, безумовно, юридичної грамотності. Саме тому до освітнього проєкту залучена когорта майстрів своєї справи, досвідчених фахівців Рівненщини – журналістів, редакторів, юристів, фотографів, відеооператорів.



Студенти слухатимуть лекції провідних спеціалістів, вчитимуться писати статті та замітки, публікуватимуть власні роботи на різноманітних медіа-платформах, опановуватимуть обробку фотографій у професійних редакторах, монтуватимуть попередньо відзняті відеоматеріали, створюватимуть новинні сюжети у реальному часі, розумітимуться на авторському праві та тонкощах роботи прес-секретаря.
Курс неформальної освіти «Юридична журналістика» – це унікальна можливість поринути у світ медіаправа, яке не лише зацікавить та надихне опанувати нову галузь ЗМІ, а й неодмінно стане улюбленою справою життя.



Чесно кажучи, я зовсім не очікувала потрапити на курс неформальної освіти "Юридична журналістика", адже бажання стати фахівцем у медіасфері для мене завжди чомусь залишалось маленькою дитячою мрією. Однак це було колись. Зараз я справжня студентка курсу з вивчення медіаправа, чому безмежно рада! Навколо чудова команда з неймовірно талановитих студентів та досвідчених менторів, тому отримую незабутні емоції, перебуваючи у цьому оточенні. Здається, у мене виникає залежність від цієї атмосфери!





На правах реклами