Ми у Facebook
18.06.2022, 12:52

На Майдані зібрались сотні людей: У Києві прощаються з Романом Ратушним

Фото: Суспільне:Новини

18 червня провести Романа в останній шлях прийшли понад 200 людей. На церемонію прощання прийшли батьки, родичі, військові, знайомі та друзі Романа.
Голова громадської організації "Захистимо Протасів Яр", розвідник 93-ї ОМБР" Холодний Яр" Роман Ратушний загинув 9 червня, будучи в розвіддозорі в складі бойової групи під час виконання бойового завдання.

"Десь приблизно за тиждень до трагічних подій, перед тим, як їхати у відрядження він приїхав в мерію..Робили плани. Спілкувались з ним. Я переконаний, що справу, яку вів Роман, захищаючи зелену зону, буде проактивно підтримано громадянами нашого міста. На честь Романа Ратушного ми...іде зараз ініціатива, щоб назвати одну з вулиць міста на його честь",розповів мер столиці Віталій Кличко під час церемонії прощання з активістом і військовослужбовцем Романом Ратушним.

Фото: Київська міська рада
Фото: Київська міська рада


Фото: Київська міська рада
Фото: Київська міська рада


Фото: Київська міська рада
Фото: Київська міська рада


Українського захисника поховають на Байковому кладовищі у Києві.

Роман Ратушний загинув 9 червня під Ізюмом, захищаючи східний фронт. Боєць був розвідником 93 окремої механізованої бригади "Холодний яр". 5 липня йому мало б виповнитися 25 років.

У 2018 році Ратушний очолив ініціативу "Захистимо Протасів Яр", яка за рік стала громадською організацією. Її метою було зберегти зелену зону у Протасовому Яру в центрі Києва і не допустити забудови ТОВ "Дайтона Груп".





На правах реклами