Ми у Facebook
18.06.2022, 20:45

День батька: як святкувати і що подарувати

З 2019 року, третьої неділі першого літнього місяця в Україні відзначатиметься міжнародне свято - День батька. Сказати простіше, ніж зробити, тому OGO.ua підготували корисні поради щодо вибору оригінального подарунка для рідної людини.

Подарунок татові на День батька:

- Якщо батько любить рибалити, влаштуйте похід на річку, озеро з пікніком. У якості подарунка можна піднести вудку, набір блешень, термосумку або сумку для рибальських снастей чи аксесуарів тощо.
- Влаштуйте сімейну вечерю. Можна приготувати смачні страви. Але спочатку сходити до кінотеатру або подивитися цікавий фільм удома. Потім повечеряти в колі сім'ї, переглянути альбом із фотографіями. І тоді вечір спогадів стане більш пам'ятним.
- Багато чоловіків люблять футбол. Тоді, якщо є матч, можна подарувати квиток або влаштувати сімейні змагання, ігри на стадіоні. І відправитися на пікнік.
- Деякі чоловіки люблять театри, концерти. Так чому б цей день не провести в глядацькій залі? Потім можна вирушити до кафе чи ресторану і продовжити захід.
- Відсвяткувати День батька можна й у сауні: попити гарячого чайку, поплавати в басейні, попаритися. Відмінне проведення часу, і для здоров'я корисно!
- Батькові, який любить читати, звичайно ж, варто подарувати книгу. Якщо дозволяють кошти, дружина може піднести чоловікові в якості подарунка за виховання дитини електронну книгу.
- Можна приготувати різні вироби, які сподобаються улюбленому татові. Наприклад, зробити картину з відбитком ніжки або ручки сина/дочки, або намалювати її.
- Якщо є автомобіль, можна подарувати потрібну річ для машини. Наприклад, навігатор, який-небудь аксесуар або відеореєстратор.

Але все-таки найкращий подарунок – це відмінний настрій, турбота і увага, приємні слова.





На правах реклами