Ми у Facebook
19.06.2022, 11:07

Іноземні мови – ключі до дверей можливостей, - Дем'янець Юлія

Погодьтеся, багато хто з нас хотів би навчитися майстерно малювати, уміло керувати своїм голосом чи оволодіти навиками хореографії. Іншими словами – стати безпосередньо пов’язаним зі сферою мистецтва, будучи не звичайним любителем, а справжнім митцем та знавцем своєї справи.
Самореалізуватися можна у будь-якій галузі, потрібне лише бажання та усвідомлення актуальності обраної діяльності. Саме тому у час стрімкого розвитку новітніх технологій однією з найвагоміших переваг для людини є знання іноземних мов.

Якщо Ви досі не почали вивчати іноземні мови, саме час зробити це зараз! Знання мов – путівка у світ величезних можливостей. Можливо, хтось зауважить, що вивчення мов – це багатогодинне штудіювання правил, вивчення десятків нових слів та фраз за день, перегляд нудних відео з надзвичайно швидким темпом мовлення native speakers. Однак іноземні мови – це, насамперед, про глибоке розуміння та комплексне дослідження мови як цілісної системи, а не окремих граматичних блоків, знайомство з культурою країни, її звичаями та традиціями, прояв власної творчості та врешті-решт тренування пам’яті!



Як відомо, англійська є однією з найпоширеніших мов у світі, тому оволодівши нею на хорошому розмовному рівні, можна впевнено спілкуватися з людьми практично з усіх країн. Нові цікаві знайомства, захоплюючі подорожі та колосальний досвід Вам гарантовано! Усі незначні на перший погляд, проте такі важливі дрібниці, як-от: розміщення в готелі, екскурсії та інші організаційні питання – можна вирішувати самостійно, не звертаючись за допомогою до перекладачів.

Окрім того, можна слухати пісні іноземною мовою та безперешкодно розуміти зміст тексту. І з легкістю підспівувати :) Ще одна перевага – перегляд фільмів та читання книг в оригіналі. Лишень уявіть – ідеальне розуміння реплік улюбленого актора та можливість почути його справжній голос з усіма інтонаціями та жартами, які зачасту при перекладі на іншу мову просто нівелюються.



Я – Дем'янець Юлія Ігорівна, перекладач з англійської, німецької та польської мов. Впевнено можу сказати – якщо Ви знаєте мови, то для Вас відкриті всі шляхи у житті :) Моя робота спрямована на якісну допомогу, Ваш безперервний розвиток та вдосконалення набутих вмінь та навичок. Переконана, що різносторонність, активність та жага до знань – запорука особистого успіху. Я займаюся не лише перекладацькою та репетиторською діяльністю. Окрім того, обожнюю моду, працюю стилістом, шопером, відвідую Kyiv Ukrainian Fashion Week.

Я активна, позитивна, комунікабельна, цілеспрямована, адже прагну особистісного та кар'єрного розвитку, до чого закликаю кожного! Рухайтеся завжди вперед і вірте в себе!

Заходьте у гості, чекатиму!





На правах реклами